Professionel erfaren fotograf Vestjylland til bryllupper

Søger i en professionel erfaren fotograf Vestjylland til bryllupper? Sammen skaber vi minder fra skønne øjeblikke. Som fotograf tænker vi i lys og mængden af lys og hvor længe vi har brug for lyset. Bliver det lidt nørdet? Jamen vi ER fotografiske nørder. Vi har fotograferet mere end 300 bryllupper i hele Vestjylland og resten af Danmark de sidste 8 år. Så ved at booke os, sikrer i jer altid nogle flotte bryllupsbilleder fra livets store dag.

Fotograf Vestjylland
Professionel erfaren fotograf Vestjylland til bryllupper
Bryllup Restaurant Glashuset
Overblik

Fotografering i det vestjyske

Vestjylland er det gængse navn for den vestlige del af Jylland, omtrent svarende til Thy, Mors, Salling og det gamle Ringkøbing Amt og Ribe Amt, samt eventuelt Fjends og de nordvestlige dele af det gamle Vejle Amt. Skal i bruge en bryllupsfotograf Vestjylland til jeres bryllup er i havnet det rette sted. Vi har fotograferet i mange vestjyske byer gennem de sidste par år. Nogle af disse byer er: Karup, Herning, Ikast, Brande, Ringkøbing, Esbjerg, Varde, Bramming, Skjern, Vemb, Struer, Thisted.

Som fotograf Vestjylland

Som fotograf i Vestjylland laver vi også Bryllupsbilleder, Baby billeder, Gravid billeder eller et Familieportræt. Fotograf fra Holstebro med mange års erfaring i erhvervsfoto og reportagefoto. Uddannet fotograf fra Medieskolerne i Viborg. Selvstændig fotograf siden 2011. Vi beskæftiger mig med portræt-, produkt/reklame-, arkitektur/bolig-, og skolefoto og meget mere. Men bryllupper er vores primære fotografiske passion.

bryllupsfotograf-bryllup