Fotografer Søges (freelance fotograf)

Fotografer Søges – Forevigt.dk har travlt. Vores bryllupsbilleder er meget populære og vi søger derfor en dygtig fotograf (freelance fotograf), til bryllupper. Vi søger fotograf København og Sjælland, Fotograf Jylland. Kan du se dig selv lave fede og kreative bryllupsbilleder, hvor du slipper for billedbehandling, og kundekontakt. Så er forevigt.dk løsningen for dig.

Du skyder i Raw og har godt udstyr

Det er selvfølgelig vigtigt du skyder i Raw, så vores billedbehandler har en del at tilgå i efterbehandlingen. Vi søger en fotograf med erfaring fra bryllupper, og vil gerne have en fotograf, der har god erfaring med bryllupsfotografering. Vi giver en god løn pr job. Skriv til os og hør mere om jobbet, som freelance fotograf ved forevigt.dk. En super god måde at fylde din kalender, som fotograf op på. Vi har især brug for dig i månederne Maj til og med første weekend i oktober (på lørdage).

Bryllupsfotograf forevigt

Bryllupsfotograf forevigt.dk startede, som en hobby. Vi synes dengang vi startede at de danske bryllupsfotografer, var ALT for kedelige og opstillede i deres stil. Billederne var grunden til vi valgte at kaste os over bryllupsfotograferingen. Vi mente simpelthen danskerne fortjente en mere spændende og kvalitets rig billedestil end den vi så på diverse hjemmesider. (Fotograf Søges)

Læs mere om Jobbet som bryllupsfotograf her.

Fotograf Søges