Klar på en fotografisk udfordring?

Fotojournalister søges til en fotografisk udfordring. Uddannelsen som fotojournalist er uden diskussion både spændende og krævende. Der stilles store krav til både punklighed, kreativitet, stærke kommunikative evner og ikke mindst masser af passion og ønske om selvudvikling. 

Alle ovenstående punkter gør sig også gældende i jobbet, som freelance bryllupsfotograf. Ved et bryllup arbejder man altid under et tidspres. Danske brudepar bruger hvert år massevis af kroner på deres bryllupper. Det gør derfor selve dagen bliver fyldt op med mange forskellige indslag, oplevelser, ceremonier og traditioner og selvfølgelig kreative portrætfotos af parret. Man skal så at sige levere fotokunst på 60 minutter når man endelig får brudeparret for sig selv. Der er ikke tid til at nøle eller en mulighed for at booke en ny tid og lave billederne om. Fotografen har den ene chance for at skabe minderne fra brudeparrets største dag.

Forevigt fotograferne har arbejdet i over 10 år nu som bryllupsfotografer (med de 2 mest efterspurgte bryllupsfoto hjemmesider i Googles søgeresultater – voresstoredag.dk og forevigt.dk) og vi er en af Danmarks mest rutinerede i branchen. Vi får hvert år rigtig mange henvendelser fra brudepar, der er blevet os anbefalet af tidligere par.

drivhus bryllup

fotojournalister søges (freelance fotografer)

Vi besluttede os for at tilbyde denne fotografiske udfordring til fotojournalister og elever, da jeg mener denne uddannelse og den kvalitet der leveres på uddannelsen matcher perfekt det vi søger ved en freelancefotograf. Fotografen er via uddannelsen i daglig kontakt med dygtige folk og kan derfor hente både erfaring og inspiration hus jeres dygtige undervisere og de andre elever. 

Er du på denne fotografiske udfordring? Fotojournalist søges