+4542679011 info@forevigt.dk

Frederikshøj Bryllup Aarhus

Frederikshøj Bryllup Aarhus – Midt i fredet skov ved siden af Mindeparken i Aarhus ligger Restaurant Frederikshøj. Stedet har en skøn beliggenhed nær skoven samt en fantastisk udsigt til vandet. I disse smukke omgivelser havde brudeparret valgt at afholde deres bryllupsfest. Et bryllup i Aarhus er lig med romantik, god mad og smukke omgivelser. (Frederikshøj Bryllup Aarhus)

Se flere bryllupsbilleder fra Aarhus.

Efter vielsen, blev der skåret bryllupskage, som nær havde ramt brudens flotte brudekjole, men blev reddet af en tjener lige før det gik galt. Da kagen var spist gik vi med brudeparret over i Mindeparken og lavede de officielle bryllupsportrætter. Efter portrætterne var i kassen, startede bryllupsfesten på Frederikshøj. Tak til brudeparret for at vælge forevigt.dk som deres bryllupsfotograf.

Frederikshøj bryllup Aarhus
Frederikshøj restaurant

Vielse i Sankt Lukas Kirke Aarhus

Vielsen blev afholdt i Sankt Lukas Kirke i Aarhus. Her ventede gommen på sin smukke brude ved alteret. Han tog også pænt imod de mange flotte bryllupsgæster, der ankom til den hyggelige historiske kirke. Sankt Lukas Kirke er opført 1921-1926. Krypten blev taget i brug i 1923 mens kirken blev indviet i 1926. Den er tegnet af arkitekt Anton Frederiksen og Kaj Gottlob i nysklassicistisk stil. Efter vielsen i kirken, blev brudeparret mødt med riskast og lykønskning udenfor den hyggelige gamle kirke i hjertet af Aarhus.

aarhus bryllup
bryllupsfoto-166