Gilleleje badehotel Bryllup

Gilleleje badehotel Bryllup – Så landede vi til bryllup på det smukt beliggende Gilleleje badehotel. Badehotellet ligger smukt på den nordsjællandske halvkugle.

Et bryllup skal være en uforglemmelig milepæl i ens liv, og Gilleleje Badehotel kan tilbyde dig de helt rette, romantiske rammer om dagen. Det skal derfor også være sagt at den smukke kulisse skaber en unik ramme om brudeparrets store dag.

Gilleleje badehotel Bryllup

Vielse i Gilleleje kirke

Vi startede med vielse i den lyse og historiske Gilleleje kirke. Her var vi med fra en halv time før vielsens start, under vielsen og den efterfølgende lykønskning udenfor kirken, med sæbebobler og riskast. Gilleleje Kirke er en kirke i Gilleleje Sogn i Gribskov Kommune, tidligere Græsted-Gilleleje Kommune. Brudeparret sagde ja, og vi kørte herfra til Gilleleje badehotel.

Se flere fotos fra Gilleleje her.

Bryllupsportrætter ved badehotellet

Da vi ankom til badehotellet tog vi de officielle bryllupsportrætter. Vi brugte den smukke natur og naturligvis den smukke strand med vandet, som baggrund. Brudeparret gik bagefter op og skar bryllupskagen og nød et glas champagne med deres mange bryllupsgæster. Nordsjælland har det smukkeste lys, det er en fornøjelse for fotografens og dennes kamera. Billederne herunder er et lille udsnit af portrætterne taget i skoven tæt på hotellet.

Nostalgi og Romantik på Gilleleje Badehotel

Et hotel, som oprindelig blev opført som pensionat i 1895, og dengang som nu har et af landets bedst tænkelige beliggenheder i det pittoreske område omkring Gilbjerghoved.

Gilleleje Badehotel – Hulsøvej 15, 3250 Gilleleje