Gl Skovridergård bryllup Silkeborg

Gl Skovridergård bryllup i Silkeborg på en smuk Juni dag. Det flotte brudepar, de mange flotte bryllupsgæster, den gode mad, det velsmagende bryllupskage og den iskolde champagne. Lyset hamrer fra en knald blå himmel og både brud og gom stråler af glæde.

Se flere kreative bryllupsbilleder fra Silkeborg her.

bryllupsfoto-243
bryllup Gl skovriddergaard silkeborg
Gl skovriddergaard bryllup
Gl skovriddergaard silkeborg
silkeborg bryllup

Smukt beliggende i udkanten af Silkeborg

Gl. Skovridergaard er smukt beliggende i udkanten af Silkeborg omkranset af søer og Danmarks største skov. Den tidligere kuranstalt rummer i dag komfortable værelser, et førsteklasses køkken og en stor park. Stedet har med sin 217 årige historie en helt speciel atmos­fære præget af harmoni, kvalitet og uhøjtidelighed.

Kursalen, Orangeriet, Havesalen og Galleriet har alle adgang til egen terrasse og til parken. Vi serverer gerne velkomstdrink i loggiaen, liggehallen eller lysthuset.

bryllupsfoto-233
bryllupsfoto-245
bryllupsfoto-251

Silkeborg

Silkeborg er en by i Midtjylland med 43.885 indbyggere. Et stort antal indbyggere fra Virklund, Sejs-Svejbæk, Grauballe, Skægkær og Sejling arbejder i Silkeborg. Byen er hovedby i Silkeborg Kommune og ligger i meget kuperet terræn i det midtjyske søhøjland med skovklædte bakker og med Gudenåen tæt ved den indre by. Der går rutebåde til Silkeborgsøerne og Himmelbjerget fra byens lille havn, og det gamle dampskib Hjejlen er den mest berømte.

'
foto-6-1
  • Gl. Skovridergaard
  • Marienlundsvej 36
  • 8600 Silkeborg