Holckenhavn Slot bryllup

Holckenhavn Slot bryllup – Som bryllupsfotograf på Holckenhavn slot, oplever man ren romantik i en fantastisk smuk kulisse på Fyn i udkanten af Nyborg. Holckenhavn slot er et utroligt skønt sted at lave bryllupsbilleder. Masser af muligheder både på slottet og i den flotte natur, der omgiver slottet. Der er altid super godt styr på bryllupperne, de virker meget godt planlagte og fyldt med små detaljer.

Se vores nyeste billeder fra Holckenhavn her

bryllupsfotograf på Holckenhavn slot
bryllupsfoto-1-76
brudevals på Holckenhavn slot

At arrangere et bryllup

At arrangere et bryllup, kan for nogen være et støre projekt. Det ved vi som bryllupsarrangører med dette site. Vi høre mange brudepar, der finder det en jungle at navigere i de mange bryllupsleverandører der tilbyder sig i hele Danmark, både på internettet og ved bryllupsmesser etc.

bryllupsfoto-1-23
bryllupsfoto-1-24
bryllupsfoto-1-25
bryllupsfoto-1-32
bryllupsfoto-1-33
bryllupsfoto-1-34
bryllupsfoto-1-35
bryllupsfoto-1-42
bryllupsfoto-1-44
bryllupsfoto-1-46
bryllupsfoto-1-47
bryllupsfoto-1-48
bryllupsfoto-1-51
bryllupsfoto-1-54
bryllupsfoto-1-60
bryllupsfoto-1-70
bryllupsfoto-1-88
bryllupsfoto-1-98
bryllupsfoto-1-102
bryllupsfoto-1-103
bryllupsfoto-1-107
bryllupsfoto-1-114
bryllupsfoto-1-119
bryllupsfoto-1-136

Når man arrangerer brylluppet, er det vigtigt ikke at gøre det hele alene. Sæt flere til at hjælpe, på den måde er byrden knap så stor. Man kan som brud og gom naturligvis ikke undgå at involvere sig i alle større beslutninger inden brylluppet, da man jo gerne vil sikre sig det hele kører efter planen.

Om Holckenhavn

Holckenhavn Slot bryllup . Holckenhavn er en dansk herregård, der ligger ved Holckenhavn Fjord lidt syd for Nyborg. Dele af slottet er inspireret af italiensk renæssance, mens senere partier er opført i hollandsk renæssancestil. Slottet kan dateres til 1579, da det hed Ulfeldtsholm og tilhørte slægten Ulfeldt. Ellen Marsvin købte det i 1616, og hun omdøbte det til Ellensborg. Hun udvidede snart med to fløje og et kapel, der er kendt for sine fornemme billedskærerarbejder.

Ellen Marsvin var mor til Kirsten Munk, der var gift med Christian 4., til hun faldt i unåde pga. utroskab og selv forlod kongen. Efter fru Kirstens død i 1658 tilfaldt slottet deres datter Leonora Christina. Hun og hendes mand var da i færd med at gennemføre et svensk felttog i Danmark. Ægteparret Ulfeldt fik lov at opholde sig på Ellensborg (efter at have siddet fængslet uden dom på Hammershus) – og da de forlod landet, blev deres sidste besiddelse, Ellensborg, konfiskeret.

Slottet stod nu tomt nogle år, men i 1672 blev det givet til kommandanten på Kronborg, Eiler baron Holck, der oprettede baroniet Holckenhavn. Siden har det tilhørt familien Holck, efter hvilken det har fået sit navn. Den nuværende ejer er Christina Holck, der anvender slottet til konferencer og andre private arrangementer.

Holckenhavn Slot har gennem 15 år perfektioneret rammen om det ekslusive bryllup, så man som brudepar ikke skal gøre andet end at læne sig tilbage og nyde den store dag.Alt, hvad man har brug for til at gøre et bryllup helt specielt, er lige her. Det ser man altså ikke ret mange steder.

Læs mere om bryllupsfotograf forevigt her.

Bryllup & Private fester
På Holckenhavn Slot tilbyde vi skræddersyede fester.

Vores bryllups- og festdesignere følger jer fra bookingen til selve festdagen, hvor de er til stede, således at I som gæst kan nyde dagen uden at skulle tænke på praktiske detaljer.