Bryllupsfotografering i Holbæk ved Hotel Strandparken

Hotel Strandparken Holbæk bryllup – Med en af bynes smukkeste naturområder, der omgiver Hotel Strandparken med en skøn udsigt over fjorden den ene side og den historiske park den anden side. Fik vi muligheden for at levere nogle super smukke billeder fra brylluppet i Holbæk. Hotel Strandparken er et 4-stjernet nyrenoveret hotel beliggende i den 9 tønder land store naturpark Strandparken i den vestlige del af Holbæk. Som professionel bryllupsfotograf er denne form for kulisse noget af det smukkeste at få lov til at fotografere i nogle af de mest kreative bryllupsbilleder.

Hotel StrandparkenSelskabslokaler i Holbæk | Hold fest i Holbæk Hold dit drømmebryllup på Vilcon Hotel & KonferencegaardNår I vil giftes - Holbæk Kommune Fotograf Holbæk - Fotograf bryllup - Professionel bryllupsfoto Vores bryllup på Strandparken Hotel Strandparken bryllup - Bryllupsfotograf Hotel Strandparken bryllup - Fotograf bryllup
Perfekt til konferencer, firmaarrangementer og fester Fotograf til bryllup i holbæk Selskabslokaler i Holbæk | Hold fest i Holbæks smukke naturFestlokaler og selskabslokaler nær Roskilde og Holbæk Bryllupsbilleder i Strandparken i Holbæk Vielsen foregik i Sankt Nicolai kirke Holbæk

Vielsen foregik i Sankt Nicolai kirke Holbæk hvor brudeparret fik sagt deres store ja til hinanden. Sankt Nikolai Kirke i Holbæk er sognekirke i Sankt Nikolai Sogn i Holbæk Kommune. Kirken er opført 1868-72. Her startede dagen med billeder af de mange flotte bryllupsgæster, der ankom til kirken og sagde pænt goddag til gommen og bestman. Efter noget tid ankom bruden til kirken og selve den officielle del af dagen kunne komme igang.

Omgivelserne omkring Hotel Strandparken er der både park, fjord og skov

Omgivelserne omkring Hotel Strandparken er der både park, fjord og skov, der byder på en masse skønne muligheder for kreative bryllupsbilleder i det fri. Gennem parken fører et sti-system ned til det landskendte tyrkiske bad, hvor krop og sjæl kan forkæles. De flotte gamle træer og det rolige vand ved fjorden giver en fantastisk kulisse for anerledes og kreativ bryllupsfotografering.

Gode gamle Holbæk

Holbæk er en fjordby beliggende på Nordvestsjælland, ca. 60 kilometer fra København. Ligegyldigt om i skal holde fest fx konfirmation, bryllup, sølvbryllup, guldbryllup eller runde fødselsdage, så tilbyder Hotel Strandparken lige det arrangement, i ønsker jer tæt på gode gamle Holbæk. 

Hotel Strandparken Holbæk bryllup