Bryllupsbilleder fra Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord bryllup. Bryllupsfotograf forevigt.dk lavede en smuk August sommerdag et bryllup på det romantiske Hotel Vejlefjord. Fotograferingen var aftalt, som et mix mellem det traditionelle bryllupsfotografi og det mere fotojournalistiske fotografi.

Se flere billeder fra bryllup på Vejlefjord

Brudeparret ser smukke og lykkelige ud på billederne

Brudeparret ser smukke og lykkelige ud på billederne, og omgivelserne ved Hotel Vejlefjord nogle kilometer udenfor Vejle Centrum er en super smuk kulisse for bryllupsfotografering. Vejlefjord er uden tvivl et af Danmarks smukkeste oaser. Hold jeres bryllup i Vejle på Hotel Vejlefjord, og bliv forkælet.

Læs også om fotografering af bryllup i Vejle her.

Hotel Vejlefjord bryllup
bryllupsfoto-89
bryllupsfoto-148
bryllupsfoto-147
bryllupsfoto-146
bryllupsfoto-144
bryllupsfoto-142
bryllupsfoto-138
bryllupsfoto-136
bryllupsfoto-135
bryllupsfoto-132
bryllupsfoto-131
bryllupsfoto-129
bryllupsfoto-128
bryllupsfoto-125
bryllupsfoto-121
bryllupsfoto-120
bryllupsfoto-118
bryllupsfoto-116
bryllupsfoto-114
bryllupsfoto-106
bryllupsfoto-101
bryllupsfoto-100
bryllupsfoto-98
bryllupsfoto-97
bryllupsfoto-94

Hotel Vejlefjord bryllup

Den imponerende Kongesal har panoramavinduer og to store udgange til parken. Salen har akustikvægge og salens form og størrelse giver mange muligheder for opstilling af borde og scene. Fantastiske rammer til store fester.

Disse dejlige lokaler har også udgang til parken og storslået udsigt. Sammen med smagfuld indretning og opdækning gør dette lokalerne populære til selskaber af enhver slags.

Læs mere om Vejlefjord her.

Fjordstuen er beliggende i hotellets gamle liggehaller. Lokalet har direkte udgang til den lille terasse og parken, samt selvfølgelig en skøn udsigt. Den oprindelige stil og atmosfære er genskabt i det lyse rum med lette gardiner og gamle historiske billeder. Se billedet herunder.

Allerede omkring år 1900 var fester og traditioner en vigtig del af Vejlefjord. Det oprindelige sanatories overlæge og stifter professor Chr. Saugman anså det for meget vigtigt at bevare patienternes livsglæde og humør. Derfor blev der ofte afholdt fester og andre arrangementer, specielt jul og fastelavn blev fejret i festdragter og med taffelmusik. Historien fortæller at alle indvendige døre i hovedbygningen stod åbne under festerne, så de patienter der var for syge til at deltage, kunne høre musikken fra festsalen. Den smukke gamle hovedbygning er stadig klar til fest og vi præsenterer hermed tre forskellige festarrangementer samt vores sæsonmenuer. Festmenuerne kan sammensættes helt efter jeres smag og naturligvis står vores restaurantchef til rådighed med råd og vejledning.

Læs mere om bryllupsfotografering i Jylland her.