Instagram

Instagram Galleri – bryllupsfotograf

Her over kan i se fotograf forevigt.dk Instagram galleri. Vi lægger af og til nye billeder op i galleriet når tiden tillader det. Vi vil da blive glade hvis du valgte at følge os.

De sociale medier og bryllupsfotografer – Instagram Galleri

Som bryllupsfotograf i dagens masse udbud af webdesignere, fotografer, bryllupsleverandører, bloggere, designere, producenter osv. Er man nødt til at hele tiden at være aktiv på nettet og de sociale medier. Jo flere der deler en bryllupsfotografs billeder og hjemmeside, des bedre. Vi har fotograferet i mange år og har selvfølgelig en masse gode anbefalinger fra tidligere brudepar. Men nye brudepar finder os ikke hvis vi ikke er aktiv på de sociale medier.

Læs mere om bryllupsfotografering i Jylland her.

Instagram er et af disse vigtige sociale medier

Instagram er virkelig blevet noget vi danskere har taget til os efterhånden. Derfor er det vigtigt at man som visuel leverandør eller bryllupsfotograf forstår at promovere sig på et medie, som Insta. Vi har lavet et  galler i på vores Instagram profil, så vores følgere kan følge med i hvad vi render og laver, i vores fotografiske virksomhed. Bryllupsfotografering er noget der nok altid vil være behov for, men flere og flere laver selv kreative billeder med deres smartphones og bruger Instas indbyggede billedbehandlings system til at give billederne et lille fotokunstnerisk pift.

Læs mere om bryllupsfotografering på Sjælland her.

Instagram ejes af Facebook

Instagram ejes af Facebook, ligesom Youtube ejes af Google. Og alle disse medier er vigtige i den online strategi og markedsføring den enkelte bryllupsfotograf ønsker at bevæge sig i. Bryllupsfotografen er idag ikke bare en person, der møder op ved brylluppet og gør sit arbejde. Nej med de sociale medier, er der sket en større personificering af manden eller kvinden bagved kameraet. Derfor skal man hele tiden forsøge at iscenesætte sine billeder og ikke mindst sin fotografiske profil på en attraktiv måde på de sociale medier (herunder Insta).

Som bryllupsfotografer med mere end 10 års erfaring, var vi med før Insta og Facebook fænomenet og vi er solidt med nu hvor det kører løs for alvor. Insta er blevet et af de mest populære apps til smartphones og derfor skal alle, der ønsker at leve af at arbejde indenfor bryllupsbranchen bevæge sig derind eller se sig selv blive hægtet af.

Læs mere om bryllupsfotografering på Fyn her.