+4542679011 info@forevigt.dk

Bryllupsfotografering på Kastellet i København

Kastellet København bryllup. Brudeparret Lotte og Rickey blev gift på en smuk dag i København. Vi lavede bryllupsfotograferingen af brudeparret på Kastellet (Gl. Hovedvagt, Kastellet 1, 2100 København). De smukke gamle kaserne bygninger ligger stadig flotte og velholte i hjertet af København. Rickey er soldat, og det var derfor oplagt at lave bryllupsbilleder i det gamle Kastel i København.

Se mere om bryllupsfotografering Sjælland.

anmeldelse af fotograf bryllup anmeldelse af bryllupsfotograf aarhus bryllupsfotograf pris

Kastellet København bryllup og historie

Kastellet hed først Citadellet Friederichshavn senere Citadellet Frederikshavn og Københavns Kastel. Det er et citadel i København og et af de bedst bevarede fæstningsanlæg i Nordeuropa. Det blev bygget som en del af Københavns volde af Christian IV fra 1624. Det fremstår i dag som en femstjernet konstruktion. Fra vest og mod uret er de fem bastioner Kongens, Dronningens, Grevens, Prinsessens og Prinsens Bastion. Der er desuden tre raveliner (Bornholms mod NV, Fyns mod SV og Sjællands mod S) og to contregarder (Møens Contregarde ud for Kongens Bastion, Falsters Contregarde ud for Dronningens Bastion). Kastellet har endog sin egen kirke, Kastelskirken (siden 1902 sognekirke for Kastels Sogn) og en mølle.

Oprindelsen til Kastellet

Oprindelsen til Kastellet er forsvarsværket Sankt Annæ Skanse. Den blev grundlagt af Danmarks byggelystne konge Christian IV den 28. oktober 1624. Det var meningen, at der skulle have været bygget et slot, så kongen kunne søge tilflugt i Kastellet. Det blev opgivet af økonomiske grunde. Kastellet blev ikke færdigt i Christian IV’s regeringstid, og det blev Frederik III, som forstærkede skansen.

Læs også om bryllupsbilleder i København her

bryllupsfoto-26 bryllupsfoto-31 bryllupsfoto-36 bryllupsfoto-48 bryllupsfoto-54 bryllupsfoto-59 Kastellet København bryllup bryllupsfoto-78 bryllupsfoto-86 bryllupsfoto-91 bryllupsfoto-96 bryllupsfoto-101 bryllupsfoto-108 bryllupsfoto-109 bryllupsfoto-111 bryllupsfoto-114 bryllupsfoto-115 bryllupsfoto-119 bryllupsfoto-122 bryllupsfoto-126 bryllupsfoto-129 bryllupsfoto-131