Bryllupsfotografering på Kastellet i København

På en vidunderlig dag i København blev Lotte og Rickey viet. Deres bryllupsfotografering fandt sted på det historiske Kastellet, omgivet af de velbevarede gamle kaserner midt i byen.

Dette sted havde særlig betydning for Rickey, givet hans baggrund som soldat, hvilket gjorde Kastellet til det perfekte valg for deres bryllupsbilleder.

Parrets bryllupsfotografering

Kapitlet omhandler et bryllup på Kastellet i København, hvor brudeparret, Lotte og Rickey, fejrer deres kærlighed på en historisk og betydningsfuld lokation.

Dette stemningsfyldte sted, kendt for sine velbevarede militære bygninger og grønne områder, tilbyder en unik kombination af historie og romantik, hvilket gør det til en ideel kulisse for deres særlige dag.

Parrets bryllupsfotografering fanger essensen af deres kærlighed, omgivet af Kastellets ældre arkitektoniske skønhed, og fremhæver den dybe forbindelse mellem Rickey’s militære baggrund og stedets historiske betydning.

Kastellet København bryllup og historie

Oprindeligt kaldet Citadellet Friederichshavn og senere som Citadellet Frederikshavn samt Københavns Kastel, er Kastellet i København et fremtrædende eksempel på Nordens velbevarede fæstningsværker.

Læs også om bryllupsbilleder i København her

Anlagt af Christian IV i 1624 som del af byens forsvarsværker, præsenterer det sig i dag som en stjerneformet fæstning med fem bastioner, navngivet efter kongelige titler, og yderligere forsvarsstrukturer som raveliner og contregarer.

Kastellet rummer også Kastelskirken og en mølle, hvilket tilføjer til stedets historiske og kulturelle værdi.

Kastellets historie

Kastellets historie starter med Sankt Annæ Skanse, et forsvarsværk grundlagt af Christian IV den 28. oktober 1624. Oprindeligt havde Christian IV planer om at opføre et slot i Kastellet som et tilflugtssted, men dette blev ikke realiseret på grund af økonomiske udfordringer.

Selvom Kastellet ikke blev fuldført under Christian IV, spillede Frederik III en nøglerolle i at styrke skansen senere.