Klitrosen bryllup med vielse i Hammer Kirke

Klitrosen bryllup med vielse i Hammer Kirke – Så startede en ny skøn dag med solskin og bryllup. Nærmere betegnet et Klitrosen bryllup med vielse i Hammer Kirke. Hammer Kirke ligger på en bakketop et par hundrede meter inde i skoven på nordsiden af Hammer Bakker. Her valgte det flotte brudepar at afholde deres vielse i disse smukke og naturlige omgivelser i Nordjylland. Herunder kan i se de smukke bryllupsbilleder vi har taget af af brudeparret. Velkommen til jeres bryllupsfotograf Nordjylland – fotograf med hjertet.

Hammer Kirke, Hammer Kirkevej 10, 9381 Sulsted

brudepar sulsted
brudepar hammer kirke

Klitrosen bryllup

Når i vælger at holde jeres bryllupsfest i de smukke naturomgivelser på Klitrosen ved Slettestrand, får ikke alene et skønt og romantisk bryllup, i får også en fantastisk beliggenhed og mad af høj kvalitet.  Personalet på Klitrosen, elsker bryllupper, og de sætter altid en stor ære i at få lov til at være med til at fejre brudeparrets store dag. Stedet gør os altid umage, og vi gør alt vi kan for at opfylde jeres bryllupsdrømme. 

Klitrosen Hotel & Restaurant, Slettestrandvej 130, 9690 Fjerritslev

Nordjylland

Region Nordjylland omfatter det tidligere Nordjyllands Amt samt de dele af Viborg Amt der ligger nord for Limfjorden, herunder øen Mors. Desuden den nordligste del af det nedlagte Århus Amt hvor byen Mariager ligger. Bryllupsfotograf i Nordjylland – er din professionelle bryllupsfotograf i Nordjylland – Professionelt og billigt. Som professionel bryllupsfotograf i Nordjylland forstår vi betydningen af, at skabe den helt rette atmosfære, der får det bedste frem i jer på bryllupsdagen. Hvis i skal giftes i Ålborg, så se mere om fotografering af bryllup i Ålborg her

#nordjylland #klitrosen #bryllup #bryllupsfotograf