Knudhule badehotel Ry bryllup

Knudhule badehotel Ry bryllup – Betegnelsen badehotel passer fint til Knudhule, som ligger kun 50 meter fra områdets bedste badestrand. Her er der mulighed for at bade fra dejlig sandstrand med noget af Danmarks reneste badevand. Et perfekt sted i den danske sommer at holde sit romantiske bryllup.

Som bryllupsfotograf er Knudhule badehotel altid et super skønt sted at lave bryllupsbilleder. Omgivelserne indbyder til enhver tid til flotte og anerledes bryllupsfotos. Stedet oser af historie og romantik. Og beliggenheden tæt på vandet gør stedet helt unikt.

Historien om badehotellet

På Kanten af Knudsø i Ry, Ligger Knudhule Badehotel. Hotellet er i sin tid projekteret og bygget af Sognepræsten I Tulstrup, Ernst Wienberg, og indviet i 1936 under navnet Tulstrup Ungdomsherberg.
Ideen til byggeriet var hentet fra Tyskland, hvor vandrekulturer vandt indpas på dette tidspunkt.

Wienberg døde ganske kort efter indvielsen, men stedet blev drevet videre som vandrehjem af afdødes kone frem til 1971, dog afbrudt af 2. verdenskrig, hvor tyskerne i flere omgange beslaglagde ejendommen.
Imellem 1971 og 1997 er ejendommen handlet flere gange, men i hele perioden drevet som vandrehjem, ellers vandrehjemslignende aktivitet.

bevæger sig væk fra den oprindelige vandrehjemstanke

I 1997 Købes ejendommen og stedet bevæger sig væk fra den oprindelige vandrehjemstanke, over mod en mere blandet drift, hvor både værelses udlejning, hytteudlejning og kursusdrift bliver en del af forretningsområdet.

I 2013 Overtages driften af nye ejere, der i forvejen driver Restaurant Gastronomisk Institut i Silkeborg. Stedet skifter navn til Knudhule Badehotel, hvilket er et udtryk for nye tider, hvor man bevæger sig mod mere restaurant-hotel drift, med fokus på godt værtskab. (Knudhule badehotel Ry bryllup)