Bryllupsfotograf i Kolding

Et Koldinghus bryllup er præget af masser historie. En super flot og smuk kulisse. Omgivelserne omkring Koldinghus er helt unikke. Både den gamle fæstning, men også de flotte træer og den smukke slots sø, er med til at skabe en kulisse af romantik og detaljer. Det er et sted man let kan levere kreative bryllupsbilleder.

Læs mere om bryllupsfotografen i Kolding her.

Koldinghus bryllup

Koldinghus bryllup

Bliv viet i den smukke kirkesal på Koldinghus og lad slottet danne en eventyrlig og stemningsfuld baggrund for en af de vigtigste dage i jeres liv. Siden 2010 har det været muligt at blive viet i de unikke historiske rammer på det stemningsfulde kongeslot.

Typisk vil vielsen foregå i den smukt restaurerede kirkesal, men hvis I har andre ønsker, er der også mulighed for at leje nogle af slottets andre sale. Mindre vielser kan f.eks. foregå i Chr.3.s kapel, der er det ældste protestantiske kirkerum i Norden.  

Læs mere om fotografering af bryllup i Jylland her  

Efter vielsen kan I nyde et glas champagne med jeres gæster, og mens I bliver fotograferet på slottet, er resten af selskabet velkomne til at gå på opdagelse i museets udstillinger enten på egen hånd eller på en guidet rundvisning. Koldinghus kan også lægge lokaler til den efterfølgende bryllupsfest. (Koldinghus bryllup)

bryllup koldinghus

Borgerlige vielser Koldinghus

En borgerlig vielse foretages af borgmesteren eller en af de personer, der er bemyndiget som giftefoged. Vielsen foregår normalt på Rådhuset, men Kolding Kommune vedtog i 2010, at borgerlige vielser også kan foregå andre steder end på Rådhuset. I forbindelse med en borgerlig vielse kontakter man selv borgmesterkontoret.  

Se billeder fra den lokale fotograf.

Koldinghus – Markdanersgade 11 – 6000 Kolding