Hold jeres romantiske og eventyrlige bryllup på Krengerup Gods på Fyn. Vi skaber den perfekte atmosfære med en smuk vielse på en rød løber under vores bryllupspavillon, omgivet af eventyrlige omgivelser.

Ønsker I en mere intim ceremoni i vores vidunderlige park, er det også en mulighed. Efter vielsen kan I nyde bryllupskage og mousserende vin i parken, inden festen begynder i vores pragtfulde festlokaler.

Vi skræddersyr jeres bryllupsarrangement præcist efter jeres ønsker, og vores dedikerede selskabskoordinator står klar til at hjælpe jer med at realisere jeres drømmebryllup.

Bryllup Hotel Sixtus Middelfart samt vielse i Erritsø kirke

Mindeværdig Fest på Kragerup Gods

Vi tilbyder adskillige fortryllende festlokaler: Kornmagasinet, Hvælvingekælderen, Have- og Spisestuen samt vores store, nyrenoverede Vognport, der har plads til op til 200 gæster. Alle disse lokaler kan skabe en eventyrlig kulisse for jeres bryllupsfest.

Bryllupsfotografering på Bryllupsdagen

Som jeres bryllupsfotograf på det romantiske og betagende Krengerup Gods, står jeg klar til at udforske spændende og utraditionelle muligheder for unikke og smukke bryllupsbilleder. Stedet er beriget med enestående lokationer: træer, naturlandskaber og det historiske Gods, der emmer af romantik og fortællinger fra fortiden.

Det romantiske bryllup – Bryllup på herregård Fyn

Ved det romantiske og traditionelle bryllup er der en oplagt mulighed for at afholde festen på en herregård. Her kan den romantiske eventyrstemning virkelig udfolde sig, og både gæster og det nygifte par vil helt sikkert få en oplevelse og en dag, som de aldrig vil glemme.

Bryllup på en herregård er en fantastisk idé, selvom man ikke planlægger et stort kirkebryllup. En fest i sådanne smukke omgivelser vil altid blive en stor og uforglemmelig begivenhed.

Hvis bryllup på en herregård er en mulighed på jeres liste over potentielle bryllupslokaler, så er det en god idé at undersøge de mange herregårde på nettet.

Hvis man ikke har en bryllupsplanlægger til at tage sig af dette, må man selv på jagt efter det perfekte sted til bryllupsfesten, hvilket faktisk kan være ganske hyggeligt.