Krengerup Gods bryllup

Krengerup Gods bryllup – Hold et romantisk og eventyrligt bryllup på Kragerup Gods. Her er kan vi tilbyde en stemningsfyldt vielse med rød løber, bryllups pavillon og eventyrlige omgivelser. Ønsker I en romantisk vielse i vores smukke park kan dette let arrangeres. Efter vielsen serveres bryllupskage og mousserende vin i parken, inden festen i vores pragtfulde festlokaler begynder.

Vi tilrettelægger jeres bryllupsarrangement præcist efter jeres ønske og vores selskabskoordinator vil hjælpe jer med at få skabt et bryllup lige efter jeres ønsker.

Krengerup Gods bryllup

UFORGLEMMELIG FEST PÅ KRAGERUP GODS

Vi har flere skønne festlokaler; Kornmagasinet, Hvælvingekælderen, Have- og spisestue samt vores store og nyrenoverede Vognport, som kan rumme op til 200 gæster. Alle lokaler kan danne eventyrlige rammer for jeres bryllupsfest.

Bryllupsfotografering af brylluppet

Som bryllupsfotograf på det romantiske og smukke Krengerup Gods, er der masser af spændende og utraditionelle muligheder for anerledes og spændende bryllupsbilleder. Stedet er fyldt med smukke lokationer. Træer, natur og et gammelt romantisk Gods med masser af historie.

Krengerup Gods

Det romantiske bryllup – Bryllup på herregård

Ved det romantiske og traditionelle bryllup er det en oplagt mulighed at holde festen på en herregård – her kommer den romantiske eventyrstemning rigtigt til sin ret, og både gæster og brudepar vil med garanti få en oplevelse og en dag, som de aldrig glemmer. Bryllup på herregård er naturligvis også en rigtig god ide, selvom man ikke har sat det store kirkebryllup op. En fest i sådanne rammer, vil altid blive en stor og uforglemmelig fest. Er bryllup på herregård med som en mulighed på jeres liste over potentielle bryllupslokaler, så er det en god ide at tjekke de mange herregårde ud på nettet. Har man ikke en bryllupsplanlægger, der ordner dette for en, ja så må man jo i gang med arbejdet selv. Det kan være ganske hyggeligt at sidde og søge efter det perfekte sted til bryllupsfesten.

Mere om bryllupsfotografen her.