Langelinie Pavilionen bryllup med vielse i Kastelskirken København

Langelinie Pavilionen bryllup med vielse i Kastelkirken København. Vi startede med vielse i den smukke storslåede og flotte Kastelkirke i hjertet af København. Vi fangede først gommen i kirken, der tog imod de mange flotte bryllupsgæster. Gommen gik efterfølgende op til alteret og snakkede lidt med præsten samt sin bestman. Da bruden ankom til Kastelkirken, fangede vi selvfølgelig også hendes gang op af kirkegulvet i den smukke kirke. Efter vielsen lavede vi stemningsbilleder af lykønskning samt riskast etc udenfor kirken. Kastelskirken ligger i Kastellet i København. Kirken var oprindeligt forbeholdt Kastellets garnison, men fik i 1902 også et civilt sogn.

foto bryllup
vielse i Kastelskirken København
vielsesringe københavn
fotograf til bryllup
Fotograf Sønderjylland
bryllupsfotograf aalborg
jerstrup herregård
meilgaard slotskro
Fotograf Vestjylland
photobooth leje
fotograf hobro

Langelinie Pavilionen bryllup og bryllupsfest

Efter den flotte kirkelige vielse i Kastelkirken gik turen videre til Langelinie Pavillonen hvor brudeparret havde inviteret deres gæster til bryllupskage, hygge og kolde bobler samt bryllupsfest med brudevals. Langelinie Pavillonen er en restaurant/festlokale bygget i 1956-58 ved arkitekterne Eva og Nils Koppel. Beliggende på Langelinie i København tæt på den lille havfrue.

København

København er Danmarks hovedstad og er med 1.308.893 indbyggere landets største byområde omfattende 18 kommuner eller dele heraf. Fra 1. januar 2007 er byen en del af Region Hovedstaden og for de sydlige deles vedkommende af Region Sjælland.