Levering af billeder

Levering af jeres billeder fra brylluppet. Du er landet på denne sidde fordi du skal have billeder leveret fra dit bryllup. Som noget vil vi lade brudeparrene selv udvælge de bryllupsbilleder de ønsker efterbehandlet. På den måde sikre vi at i modtager præcis de billeder i ønsker fra jeres store dag. Herunder kan i læse mere / looket i gerne vil have billederne leveret i.

Nu skal i vælge hvilket look i ønsker

Nu skal i så finde ud af hvilken type toning eller look i ønsker for jeres bryllupsbilleder. Vi laver altid nogle sort / hvide billeder i serien. Så dem skal i ikke tænke på. Vi har stor erfaring med hvilke billeder egner sig bedst til et sort / hvid filter. I skal blot udvælge antallet af billeder i ønsker, som de står beskrevet i bryllupspakken i har booket. Derefter skal i vælge os toningen herunder og sende billednumrene til os i en mail.

STÆRKE FARVER

Vintage yellow

Looks like film

I får alle billeder fra dagen i farve

Udover de billeder i udvælger til billedbehandling hos vores fotografer, så modtager i også ALLE billeder taget på dagen leveret i deres oprindelige farver. På den måde sikres du at i altid har adgang til de de originale billeder uden de er blevet behandlet. Udover farvebillederne vælger vi otså nogle stykker, der leveres i sort / Hvid. Deet gør vi fordi vi mener en fotoserie står stærkest når den har lidt sort / hvide indimellem serien. Velkommen til siden om Levering af jeres billeder.

Læs mere om portrætfotografering her

NEWEST BLOG

Bryllup på Hvedholm Slot

Bryllup på Hvedholm Slot

Hvad er det unikke ved et bryllup på Hvedholm Slot? Glem alt om den hektiske hverdag og træd...

Inspiration

bryllupsfotograf København
brud Aarhus
bryllupsfotografering
bryllupsfotograf nordjylland
bryllupsfotografi