Har i overvejet at anskaffe jer et Myselfie til jeres bryllup? Er i også inde i overvejelsen omkring at erstatte jeres bryllupsfotograf med et Myselfie kamera? Hvad er det så i får af billeder ved et My selfie kamera eller en photobooth? Det er vores erfaringer at folk først begynder at benytte den opstillede photo Booth efter, der er indtaget rigelige mængder af alkohol.

Det betyder derfor også at de billeder i sidder med bagefter fra jeres store dag, vil være fjollede druk fotos af jeres bryllupsgæster hvor det halve af jeres familier ikke er med på, da de ikke gider eller ikke forstår at benytte det her maskineri. Når i modtager jeres billeder efter brylluppet fra et Selfie kamera skal i forberede jer på at billederne ser sådan her ud:

photo booth billeder
myselfie
Myselfie til jeres bryllup?

Erstatte en bryllupsfotograf med Myselfie / photobooth?

Der er ingen tvivl om at i med et mysefie kamera vil få nogle billeder af folk i situationer i bagefter kan grine af. Men hører det sig ikke mere til ved en 40 eller 50 års fødselsdag end ved en af livets største begivenheder? Nogle vælger ligefrem at erstatte en bryllupsfotograf med Myselfie / photobooth.

Hvad om 10 år? Er de myselfie billeder så ligeså sjove som nogle flotte bryllupsbilleder taget ved en professionel bryllupsfotograf, der ved hvordan man fotograferer billeder under skiftende vejrforhold og lav belysning etc?

Vi er ret sikre på at et Myselfie apparat eller en photobooth nogensinde kan lave kreative og spændende bryllupsfotos fra både feststed og fotolokation, der ser sådan her ud:

bryllupsfoto
Bryllup Dronninglund Nordjylland
bryllupsfotos_dk

Hvad så med en kombination af Myselfie / Photobooth og en bryllupsfotograf?

Vælger man en bryllupsfotograf til at følge jer hele dagen og aftenen, så sikrer i jer at i får alle minderne fanget på den flotteste måde af både jer selv, som brudepar og selvfølgelig også af jeres gæster, bryllupslokation, samt flotte detaljefotos af brudekjole, gommens tøj, vielsesringe, brudebuketten, bryllupsbil, kirken, maden, musikken, festlige indslag og taler. Alle følelser og kærlige hilsner fanges også ved en professionel fotograf og det skyldes jo de mange års træning og erfaring i at forstå og stå det rette sted, når de ægte følelser hænger uden på tøjet. Book nu den rette til opgaven og lad ikke et Selfiekamera styre hvordan jeres minder fra brylluppet skal ende op med at se ud.

#myselfie #selfie #photobooth #bryllupsfotograf #fotografbryllup – Myselfie til jeres bryllup?