Nordatlantens Brygge bryllup billeder

Nordatlantens Brygge bryllup – Unikke selskabslokaler i København finder du på Nordatlantens Brygge, her valgte brudeparret at få deres billeder fotograferet og selvfølgelig afholde deres bryllup. Vi startede i Christians Kirken med vielse. Her fangede vi billeder af både gommen, der ventede, de mange flotte bryllupsgæster der ankommer til kirken. Herefter ankom den smukke brud til kirken og hende fangede vi op af kirkegulvet med sin far ved sin side.

Få et overblik over siden her

Efter vielsen gik turen til Nordatlantens Brygge bryllup

Efter kirken og vielsen, gik turen så til de flotte selskabslokaler på Nordatlantens brygge. Her lavede vi billeder af bord pynt, gæster, brudepar, detaljer af vielsesringe, bryllupsportrætter af parret, brudekjole detaljer og meget mere. Herunder kan i se et lille udpluk fra dagen. Professionel fotograf i København, portrætfotograf, børn og familie, erhverv og firmafotos, bryllupsfoto, reklamefotos, fotos af gravid, arkitektur, og rejse. Både i professionelle og private sammenhænge, hvor du ønsker en dygtig fotograf til at tage nogle flotte billeder som kan benyttes flere år frem.

Se flere bryllupsfoto fra København her

KBH

København er Danmarks hovedstad og er med 1.330.993 indbyggere landets største byområde omfattende 18 kommuner eller dele heraf. Fra 1. januar 2007 er byen en del af Region Hovedstaden og for de sydlige deles vedkommende af Region Sjælland. Vælg en professionel fotograf, hvis du ønsker garanti for gode billeder. Se eksempler på billeder og priser. Find fotografer fra København her.