Brudeparret

Pøt Mølle bryllup – Brudeparret er Simone og Tanja som begge er i sidste halvdel af 20’erne. Vi har snart været kærester i 5 år, så nu vil vi gerne forevige vores forhold. Festen skal indeholde så mange traditioner som muligt. Simone gik på knæ for Tanja efter at have fået lov af hendes far. Vi skal ikke se hinandens bryllupstøj inden vi ser hinanden i kirken. Aftenen før brylluppet tager vi hjem til hver vores forældre og sover der. Bryllupskagen bliver den klassiske i etager, som skal skæres for sammen, og den øverste del skal gemmes til vores 1 års bryllupsdag. Brudevalsen skal selvfølgelig også danses, og det skal være før klokken 24.00.

Pøt Mølle bryllup

Asmild kirke vielse

Brylluppet skal foregå i juni måned i Asmild kirke, da Simone er døbt i kirken, og hendes familie har gravsted her. Derudover er der en smuk udsigt ud over søen og Viborg by fra kirkegården. Vielsesringene er også vores forlovelsesringe. Vi købte dem i skt. Mathias centret i Viborg. Det er en guldring med en rille skrå hen over ringen. Vi har indgraveret forlovelsesdatoen efterfulgt af den andens fornavn, og så er det meningen vielsesdatoen skal indgraveres efter navnet i ringen, og så bliver ringen naturligvis flyttet fra venstre til højre ringfinger. Når vores bryllupsdato er indgraveret i ringene, får Simones bror overleveret ringene, og det bliver hans ansvar at bære dem til brylluppet indtil de igen skal på vores ringfingre.

Asmild kirke vielse

Gommens tøj og brudens kjole

Tanjas brudekjole er købt ved Humlum kjoler, som er hendes hjemegn. En smuk og enkel kjole som sidder lige hvor den skal. Til kjolen skal hun have en enkelt og fin rosa ”sandal” med hæl på. Hælen i en passende højde, så hun stadig kan danse og forhåbentlig have den på hele dagen. Tanja har stadig ikke taget stilling til, om hun vil bære slør den dag, men hun skal helt sikkert bære noget gammelt, noget brugt, noget nyt, noget lånt og noget blåt. Det sværeste ved valg af brudekjole var at mærke efter, om den var pæn nok til at opfylde de drømme og billeder Tanja har for en rigtig brudekjole, samtidig med at den passer til kroppen, hun kan have den på en hel dag, og der er penge i budgettet til at betale den. Simones tøj og sko er også købt, men det er en overraskelse for gæsterne hvad hun kommer i.

Brudebuketten bliver købt af Simone. Tanja er kommet med ønske om levering fra blomsterdamen fra hendes hjemegn, og ønske om simple og skarpe farver, men det er Simones valg, da hun skal købe den.

Gommens tøj og brudens kjole

Bryllupsfesten

Til festen har vi ikke som sådan et tema, ud over fest, bryllup og fine gæster. Vi har et ønske om at få alle par fotograferet så vi bagefter kan se, hvem der har været med, og hvordan de så ud den dag.
Vi har inviteret så vi kan blive 70 personer. Der er inviteret 2 små børn, da de er i nær familie, ellers har vi valgt ikke at invitere børn, for at antallet af gæster ikke skulle blive alt for stort.

Pøt Mølle i Frisenborg skov

Da vi blev forlovet, boede vi i en lille by nord for Hammel, derfor tog vi til Pøt Mølle i Frisenborg skov for at snakke med dem om festlokale. Vi forelskede os hurtigt i de smukke omgivelser ved møllesøen omgivet af træer, det gamle møllehjul og de gamle, hyggelige og velholdte bygninger og lokaler. Vi var ikke i tvivl om, at vi her vil få en fantastisk fest og nogle smukke billeder ved søen. Vores bryllup skulle have været holdt i 2020, men grundet corona var vi nødsaget til at udsætte det. Af den årsag er hele menuen aftalt med kokken. Vi skal have en fantastisk portionsanrettet 3-retters menu efterfulgt af aftenkaffen med den lækre bryllupskage, også leveret af Pøt Mølle. Vi har aftalt med stedets bager, hvordan kagen skal se ud, og hvilke smage der skal i, men vi har ikke smagt på det endnu. Til slut bliver der serveres natmad.

Under hele festen har vi et par stykker, der skal hjælpe os med at festen bliver ekstra god. Vi har hyret en DJ ved navn Dee Jay Per ”PC” Clausen, som skal levere musikken både under middagen, til sange, brudevalsen og til dansegulvet. Derudover har vi aftalt med Tanjas barndomsveninde at hun skal være toastmaster. Vi håber hun er den rigtige til opgaven, da hun har erfaring med at styre selskaber som tjener.

Bryllupsfesten

Nu glæder vi os enormt meget til brylluppet. Det er faktisk svært at sige hvad vi glæder os mest til. Det bliver en dag med en masse forskellige aspekter, der bliver mindeværdige hver for sig. Vi glæder os enormt meget til at se hinanden i det tøj vi hver især har valgt, og til at se hvad dagen byder på af overraskelser, både til gæsterne og til os.

Bryllupsfotografen

Vi fandt denne konkurrence på facebook, hvor den dukkede op som sponsor. Vi tænkte straks det var det rigtige for os, da vi er overvist om at ”Forevigt” kan opfylde vores ønsker til en god bryllupsfotograf. Ved valget af bryllupsfotograf er det vigtigt, at vedkommende er nærværende hos os, og serviceminded til at gøre som vi gerne vil have det. Vi vil gerne have billeder af de øjeblikke som gør festen mindeværdig, både af os, vores gæster, indslag, maden osv.

Bryllupsmesse
I januar måned i 2020 var Simone til bryllupsmesse i Århus, og vi var afsted sammen i starten af februar i Vejle.