Skal det være romantisk? Så skal det også være Prinsessens Bryllup. Nå så troede man lige at man skulle have et Prinsessebryllup og det var året man skulle have sagt jo til mister special.. men nogle gange vil skæbnen (og økonomien) bare noget andet. Derfor er det store bryllup på slot eller andet fint sted, blevet udsat til næste sommer… og endelig også ændret i tema. For her har jeg gået hele tiden, og svedt og ærget mig over et finde et sted, til omkring 80 mennesker for under 30.000, så træls at jeg har opgivet og fået en anden drøm…. bryllup i laden.

Prinsessebryllup

Måske er det lidt relevant at fortælle hvordan prinsessebryllup blev ændret til et bondebal for at forstå omvæltningen.

Jeg har altid drømt om et stort hvidt bryllup, hvor lokaler og maden var det ypperste af det ypperste, og hvor jeg ikke sulle lave andet end at sidde og nyde dagen. Og sådan et bryllup er da også stadig muligt… hvis jeg kan finde en 50.000 kroner et eller andet sted fra og skærer gæstelisten ned med “kun” en 20-30 mennesker….

bryllupsfoto

prinsesseagtig Prinsessebryllup

Skal man så vælge at gøre noget halvt, eller gå ned af en helt anden sti og gøre noget helt nyt og anderledes, vi har valgt det sidste. For der er ingen tvivl, de 20-30 venner og familie vi må undvære vil simpelthen ødelægge den ellers prinsesseagtige dage hvis de ikke er der. Og jeg er kommet til den konklusion at jeg ikke vil sidde resten af mit liv og ærge mig over de ikke var med.

Så nu bliver det i stedet et bryllup, i vores tegn.

Jeg er udannet blomsterbinder og min kæreste er murer i vores unge dage, og det bliver simpelthen vores tema til festen, vi holder “bondebryllup i laden” i vores nye hus, et bryllup hvor gæsterne skal opleve vores hverdag og baggrund, hvilket blandt andet vil komme til at betyde at maden skal repræsentere min landbrugsbaggrund, samt min kærestes fortid i Ringkøbing (det er fisk jeg tænker på her)

Flere billeder af bryllupper

så nu bliver alle de gamle bryllups planer smidt ud, blade og foldere kaseret og en ny plan skal begynde, fra i dag.

Læs mere her: