På en lidt grå lørdag i starten af Juni måned fik vi til opgave at fotografere det søde brudepar i Skanderborg Slotskirke og derfra videre til Restaurant Vestermølle bryllup. Da vi ankom til Skanderborg Slotskirke regnede det desværre en lille smule. Men som vi kender det typisk fra Danmark, så regner det heldigvis ikke hele tiden men mere i byger. Vi gik igang med at fotografere de mange flotte bryllupsgæster der ankom og gik ind i kirken for at hilse på gommen, der stod pænt og tog imod dem ved indgangen. Efter noget tid ankom bruden til kirken og alle gæster samt gom forsvandt ind i kirken. Døren gik op og bruden gik op af kirkegulvet mod sin kommende mand og der blev sagt ja til hinanden og efterfølgende kastet med ris og ønsket tillykke til parret.

Heldags fotografering af bryllup. Lige fra forberedelserne til og med brudevalsen.

Restaurant Vestermølle bryllups
Fest – Restaurant Vestermølle
bryllup skanderborg
restaurant skanderborg sø
Festlokaler i Skanderborg | Book selskabslokale midt i naturen
Bryllupsbilleder Hørning Kirke og Skanderborghus
Bryllup på Skanderborg Rådhus
Bryllupsfotografering i Skanderborg
Skanderborg - Bryllupsfotograf | Bryllups foto | Fotograf ...
Vi var samlet i haven i Skanderborg for at fejre brylluppet
bryllup i området omkring Skanderborg Slotskirke
Skanderborg Slotskirke bryllupper

Reception, bryllupskage og bryllupsfest ved Vestermølle

Nu stod resten af dagen så på Reception, bryllupskage og bryllupsfest ved Vestermølle. Vi skulle dog lige have overstået de officielle bryllupsportrætter af brudeparret. Dem tog vi i naturen omkring Restaurant Vestermølle. Her lavede vi lidt forskellige billeder af bruden og gommen, både sammen og hver for sig. Efter portrætterne var i kassen og der var lavet både farve og sort hvid bryllupsbilleder, bevægede vi os tilbage mod Restaurant Vestermølle hvor gæsterne ventede på at brudeparret skulle skære bryllupskagen for. Det blev gjort med stil og nu var resten af dagen hygge. Om aftenen blev der holdt masser af skønne taler og danset brudevals og festet til den lyse morgen. (Restaurant Vestermølle bryllup)

Skanderborg Bryllupsfotograf | Specialiseret fotograf til bryllup

forevigt.dk

Bryllupsfotografering i Skanderborg og Østjylland

Vi har efterhånden stået for mere end 100 seks. Bryllupsfotografering i Skanderborg og Østjylland. Vi kender mange af de skønne bryllupslokationer i området. Det giver os en fordel når der skal vælges lokation til brudepars bryllupsfotos. De forskellige lokationer opfører sig nemlig meget forskelligt afhængig af lyset på bryllupsdagen. Hård sol kan være fint til nogle lokationer mens dårligt til andre og omvendt. Denne dag regnede det og derfor ville en lokation hvor det var muligt hurtigt at søge i læ være at foretrække. Sådan blev og parret fik de bryllupsbilleder de drømte om og alle var glade. Er det ikke hyggeligt? (Restaurant Vestermølle bryllup)

Tæt ved Skanderborg by ligger restaurant Vestermølle i skønne omgivelser tæt på sø og skov. Bryllupsfotografering i Skanderborg