Rosenholm Slot bryllup

Rosenholm Slot bryllup

Rosenholm Slot bryllup – Rosenholm Slot er en herregård på Djursland lidt nord for Hornslet, 25 km nordøst for Aarhus. Hovedbygningen regnes blandt de prægtigste og mest maleriske danske herregårde. Få et levende glimt af fortiden med en spændende rundvisning på Slottet og den idylliske Slotspark. Rosenholm Slot kan  også være rammerne til jeres drømmebryllup.

Rosenholm Slot bryllup

Bryllupsbilleder ved Rosenholm Slot

At komme, som bryllupsfotograf ved slotsbryllupper er noget helt specielt. Vi har gjort det masser af gange og kender omgangstonen. Men på Rosenholm slot er det noget helt specielt. Slottet har så mange flotte rum og historiske seværdigheder, at man aldrig rigtigt bliver færdig med stedet. Man føler man nærmest kommer, der på på hvergang vi arbejder, som fotograf på Rosenholm slot.

bryllupsbilleder slottet

Lidt info om Rosenholm

Rosenholm slot blev bygget af rigskansler Jørgen Rosenkrantz.Det stod færdigt i 1570 og har tilhørt slægten lige siden. Den jyske slægt Rosenkrantz var i mange århundredee én af de rigeste og politisk mest magtfulde i Danmark. Rosenkrantz’erne var også tæt knyttet til kongen og mange havde plads i rigsrådet.

I dag er det den 18. generation af slægten Rosenkrantz, som administrerer slottet. Der er nu mulighed for at skabe en både fornem og meget smuk ramme om en begivenhed, som De ønsker skal huskes som noget særligt. Det gælder både brylluper, møder, konferencer og selskaber.

Rosenholm Slot – Rosenholmvej 119 – 8543 Hornslet