Heldagsbryllup på Rosenholm Slot

Rosenholm Slot Bryllup – At få opgaven, som bryllupsfotograf på en romantisk lokation, som Rosenholm Slot er noget helt unikt. Brudeparret havde booket os til at følge dem fra forberedelsen i de tidlige morgentimer til brudevalsen var danset af ved midnatstid. Brudeparret havde inviteret 120 gæster til brylluppet, så der var nok at fotografere.

Skal i giftes i Aarhus ?

Brudens forberedelse startede på Hotel Randers

Brudens forberedelse startede på Hotel Randers. Her fotograferede vi bruden med sine brudepiger og den hygge, der altid opstår den morgen inden bruden giver sit store ja til sin gom i kirken. Da vi var færdige ved forberedelsen, gik turen videre til Hornbæk Kirke også i Randers, hvor gommen ventede på sin smukke brud og de fik sagt ja til hinanden foran alle vennerne samt familien på begge sider.

Rosenholm Slot bryllup

Rosenholm Slot bryllup – Rosenholm Slot er en herregård på Djursland lidt nord for Hornslet, 25 km nordøst for Aarhus. Hovedbygningen regnes blandt de prægtigste og mest maleriske danske herregårde. Få et levende glimt af fortiden med en spændende rundvisning på Slottet og den idylliske Slotspark. Rosenholm Slot kan  også være rammerne til jeres drømmebryllup.

Bryllupsbilleder ved Rosenholm Slot

At komme, som bryllupsfotograf ved slotsbryllupper er noget helt specielt. Vi har gjort det masser af gange og kender omgangstonen. Men på Rosenholm slot er det noget helt specielt. Slottet har så mange flotte rum og historiske seværdigheder, at man aldrig rigtigt bliver færdig med stedet. Man føler man nærmest kommer, der på på hvergang vi arbejder, som fotograf på Rosenholm slot.

Lidt info om Rosenholm

Rosenholm slot blev bygget af rigskansler Jørgen Rosenkrantz.Det stod færdigt i 1570 og har tilhørt slægten lige siden. Den jyske slægt Rosenkrantz var i mange århundredee én af de rigeste og politisk mest magtfulde i Danmark. Rosenkrantz’erne var også tæt knyttet til kongen og mange havde plads i rigsrådet.

I dag er det den 18. generation af slægten Rosenkrantz, som administrerer slottet. Der er nu mulighed for at skabe en både fornem og meget smuk ramme om en begivenhed, som De ønsker skal huskes som noget særligt. Det gælder både brylluper, møder, konferencer og selskaber.

Rosenholm Slot – Rosenholmvej 119 – 8543 Hornslet