+4542679011 info@forevigt.dk

Scandic Bygholm Horsens bryllup

Scandic Bygholm Horsens bryllup på en smuk men kold Marts måned. Brudeparret ønskede sig en masse anerledes og personlige bryllupsbilleder, men gerne med kant og personligt udtryk over sig. Det har vi så forsøgt og levere til parrets store tilfredsstillelse heldigvis. Brudeparret blev viet i Vejle og selve bryllupsfesten blev holdt i Horsens på Scandic Bygholm.

Se andre bryllupsbilleder fra Horsens her.

Grejs kirke ved Vejle

Grejs Sogn er et sogn i Vejle Provsti. Sognet ligger i Vejle Kommune. I Grejs Sogn ligger Grejs Kirke. Grejs Sogn valgte som den eneste del af Tørring-Uldum Kommune ikke at blive en del af Hedensted Kommune. Brudeparret havde valgt den hyggelige Grejs kirke, som lokation for deres vielse. Og her var vi også med under selve ritualet i kirken.

Se mere om Vejle bryllupper lige her.

Bryllupsfest og portrætter ved Scandic Bygholm

Efter vielsen var overstået, gik turen til det flotte Scandic Bygholm i Horsens, hvor selve bryllupsfesten skulle stå. Vi var med indtil brudeparret gik til bords på vores pakke 2. Vi lavede billeder af feststedet, vielsesringene, brudeparret, bryllupskagen, brudekjolen samt brud og gom. Vi gik omkring på Bygholm og brugte både indendørs og udendørs til de kreative bryllupsportrætter af parret. Se bryllupsbillederne herunder.

Om Bygholm i Horsens…..

Bygholm er en hovedgård i Horsens Klostersogn, Nim Herred. Den var oprindelig et kongeligt slot, antagelig opført af Erik Menved efter en bondeopstand i 1313. Bygholm var hjemsted for en kongelig lensmand.

Scandic Bygholm Park er en moderniseret herregård fra 1775, og vil danne de smukkeste rammer for jeres bryllupsfest. Festen vil blive afholdt i romantiske bryllupslokaler, der er tro mod hotellets historie som herregård. Hotellet er omgivet af den idylliske Bygholm Park, der vil være den perfekte baggrund for jeres bryllupsbilleder.