Scenen er sat – Lykkesholm Slot – Vi er nok mange piger, der har gået og drømt om vores bryllup som længe vi kan huske. Det har jeg i hvert fald. Der er ingen tvivl om, at det ALTID har været drømmen om det helt store Prinsessebryllup med alt hvad dertil hører; kæmpe kjole med slæb, slot, masser af brudebørn og selvfølgelig en masse DIY ting og vigtigst af alt prinsen – manden i mit liv.

Nu er tiden endelig kommet, hvor dette drømmebryllup skal planlægges. Og der skal tænkes på alt helt ned til mindste detalje.

bryllupsfoto lykkesholm slot

Drømmebryllup på Fyn

Først og fremmest lidt om os. Vi har været sammen i 8,5 år og har den dejligste lille datter på 7 måneder (hun skal selvfølgelig være det ene brudebarn). Min forlovede faldt på knæ på min fødselsdag for lidt over et år siden. Han havde inviteret både min og hans familie hjem til os til morgenmad, og da alle sad til bords spurgte han, om jeg ikke ville have min første gave. Han læste det sødeste kort op han havde skrevet, og sluttede det hele af med at falde på knæ og bede om min hånd. Jeg begyndte at tyde og fik fremstammet et “ja”.

Til ovenstående knytter sig en lille tillægshistorie. Min kæreste havde nemlig bidt mærke i, at jeg for nogle år siden havde sagt, at det perfekte frieri i mine øjne skulle inkludere min families tilstedeværelse – og det kunne han selvfølgelig huske, at jeg havde sagt.

Lykkesholm Slot

Stedet hvor vores bryllup

Stedet hvor vores bryllup skal afholdes er fundet og datoen er booket. Der er ligeledes bestilt tid i kirken. Det er ret vigtigt for mig, at det bliver en helt specielt præst, der vier os.

Og festen bliver på et rigtigt slot, som jeg altid har drømt om. Vi har set på mange steder, og der var bare ikke lige noget, der passede til os. Vores ønsker var, at det skulle være på et slot (mit ønske) og at alle vores gæster skulle have mulighed for at overnatte og så skulle det selvfølgelig kunne holdes inden for vores budget.
Vi havde set på så mange steder, og jeg var næsten klar til at opgive min drøm om et slot, da Lykkesholm Slot kom på banen. Vi tjekkede deres hjemmeside ud, og synes faktisk rigtig godt om det, så vi aftalte en tid til at komme til Fyn og se det.

bryllup lykkesholm

Billederne på hjemmesiden

Det kan siges meget nemt. Billederne på deres hjemmeside lever slet ikke op til, hvordan det er i virkeligheden. Vi var begge fuldstændig solgt, da vi så det. Man ankommer til slottet ved at køre gennem en lang allé af træer. Ved ankomst til slottet bemærkes først den flotte lysegule farve, som slottet bærer. Slottet er omringet af en lille voldgrav, der munder ud i en slotssø på den anden side. Der er de flotteste værelser til alle gæsterne. Hvert værelse er forskelligt indrettet, og har sit eget navn. H.C. Andersen har været på slottet i sin tid, og har omtalt det: “som det dejligste sted han kender på Fyn”.

Og det bedste af det hele er, at vi kan holde os til vores budget.

romantisk bryllup Fyn

Lykkesholm Slot bryllup

Lykkesholm Slot bryllup, hold jeres bryllup på slottet, et super smukt og romantisk sted. Velkommen til bryllup på Lykkesholm Slotfyn! Bryllupsfesten har selvfølgelig slottet og de smukke omgivelser med parken, søerne og voldgraven helt for sig selv, og vi sørger for at dagen bliver den lykkeligste og mest vellykkede begivenhed for brudeparret.

Lykkesholm Slot bryllup

Bryllupsfoto i parken – Lykkesholm Slot

Begivenheden bliver selvfølgelig planlagt i fuldt samarbejde med jer, og efter ønske sørger vi for alt fra køreturen i bryllupskaret til det private kapel på nabogodset, Ravnholt, til det efterfølgende bryllupsfoto i parken eller ved søerne. Når vielsen er overstået og gæsterne har indfundet sig på Lykkesholm, sørger vi for at brudeparret kan slappe helt af og nyde hvert eneste minut så intenst, som det kun kan gøres under helt private former i romantiske, historiske bygninger omgivet af en fortryllende og uberørt natur. Lykkesholm Slot bryllup.

bruden lykkesholm slot

Lykkesholm

Lykkesholm er en gammel hovedgård, som nævnes første gang i 1329 og kaldt Magelund, men benævnt Lykkesholm fra 1380. Gården ligger cirka 3 km sydvest for den fynske by Ørbæk og ca. 21 km sydøst for Odense i Ellested Sogn, Vindinge Herred, Ørbæk Kommune. Hovedbygningen er opført i 1600ved Domenicus Badiaz og ombygget i 1668-1784-1786. Ejendommen kaldes pt. for Lykkesholm Slot og er i dag et hotel og en avlsgård under Ravnholt.

Bryllupsportrætter Lykkesholm Slot