Selskabsfotografering ved erfaren fotograf

Selskabsfotografering ved en erfaren selskabsfotograf. Med stor erfaring fra bryllupsfotografering og dermed selskabsfoto, er vi gode til at fange den gode stemning. En selskabsfotograf fanger alle de gode minder, man ikke altid selv lige for taget.

Bevares, man kan bede “onkel Jens” lave billederne, men ofte er onkel Jens også med i festen, og glemmer måske eller er for fuld til at lave billeder til sidst.

Bryllup inspiration

Lad en professionel sikre minderne

Nøgleordet er diskret fluen på væggen fotografi

selskabsfotografering

en professionel selskabsfotograf

Hvis i skal holde en mindeværdig fest, så sikrer jer en professionel selskabsfotograf. Der er mange faktorer, der spiller ind når man f.eks skal fotografere ved lav belysning og stearinlys. Derfor skal man kunne sin fototeknik til fingrespidserne. Og da Flash fotografering ødelægger al stemning ved et selskab og skaber opmærksomhed, så er det vigtigt at kunne lave gode billeder med godt udstyr, uden forstyrrende flash etc.

Læs mere om selskabsfotografering her

selskabsfoto

Lang erfaring med bryllups & selskabsfoto

Bryllupsbilleder laves ved kirken eller i naturen. Tips og ideer gives gerne. Selskabsfotograf – produktfotografering, tv, fotografer, reklamefotografier, tv og video produktion, av-løsning, dvd, kameraer. Privatfotograf – herunder portrætter af babyer, børn og voksne, gruppeportrætter af familien, festfotos og selskabsfoto samt bryllupsportrætter.