Selskabslokaler Fyn

Planlægger i jeres bryllup på Fyn? Så har i sikker søgt efter selskabslokaler Fyn i Google. Vi er professionelle landsdækkende bryllupsfotografer og tilbyder bryllupsfotografi over hele Fyn. Vi har fotograferet bryllupper på mange smukke lokationer og i festlokaler på Fyn og vi kan anbefale rigtig mange af disse steder til kommende brudepar i Danmark. Det er vigtigt at både lokation og fotograf går hånd i hånd, da vi som professionelle bryllupsfotografer ved hvor vigtigt det er at kende lokationen inden man skal fotografere brudeparret på den store dag.

Find jeres festlokale Fyn

Herunder kommer listen over nogle af de festlokationer og bryllupslokaler på Fyn vi enten selv har fotograferet i, som bryllupsfotografer og derfor kan anbefale. Eller også er det gode steder vi har fået anbefalet af vores læsere. Som landsdækkende fotograf til bryllup ser man med en fuld kalender hvert år, mange skønne selskabslokaler. Nogle lokationere fantastisk placeret ud til vandet. Andre i naturens omgivelser i en skov og igen andre ude på landet eller i en lade. Lige herunder finder i listen og de anbefalede selskabslokaler på Fyn.

Se flere bryllupslokaler i KBH her

HAVNENS GOURMET

Havnens Gourmet

Ryttervejen 19, 5240 Odense

Havnens Gourmet i Odense er velegnet til bryllupsfest, da der tilbydes gourmetmad i idylliske omgivelser. Fra de fine selskabslokaler er det muligt at træde direkte ud på græs i restaurantens grønne have. Havnens Gourmet har 18 års erfaring og tilbyder hjælp til planlægning af alt fra bryllupsmenu og udsmykning til borddækning og servering.

Se en af vores fotoserier fra Havnens Gourmet bryllup

bryllupsfoto

ALLÉGÅRDEN

Melbyvej 34 – 5471 Søndersø

Allégården har de perfekte selskabslokaler til en bryllupsfest, hvis man vil arrangere tingene selv. Man kan vælge at forlænge bryllupsfesten til 3 dage eller måske en hel uge? Der er naturskønne omgivelser, gildesal, lounge- og barområde samt wellness med pool for alle. Det er helt utraditionelt men perfekt til et par med stort overskud og ambitioner.

bryllup-Neder-Kjaersholm-Hovedgaard

THAISENHUS

Assensvej 183, Hillerslev, 5750 Ringe

Thaisenhus i Ringe tilbyder bryllupper i flere formater. Hvad enten man ønsker at afholde festen i hvide luksustelte udendørs eller i bryllupslokaler indendørs, sikrer stedets stilbevidsthed kvalitet i arrangementet. Thaisenhus har fokus på mad lavet fra bunden af lokale råvarer fra Fyn. Bryllupslokalerne er omringet af grøn natur og ligger kun få kilometer fra det skønne Sydfynske Øhav. Endelig giver Thaisenhus rig mulighed for, at gæsterne overnatter.

Se en af vores fotoserier fra Havnens Gourmet bryllup

bryllupsfotograf-sjælland

TØYSTRUP GODS

Blaakærvej 13, 5750 Ringe

Tøystrup Gods er en pragtfuld perle der ligger i de naturskønne omgivelser ved Ryslinge på Midtfyn.
Godset kan spores tilbage til 1372 og fik i 2006 en gennemgribende renovering så selskabslokalerne i dag fremstår stilsikre og moderne. Tøystrup Gods er et godt valg til parret som ønsker en unik og ekstraordinær bryllupslokation med mulighed for overnatning.

HAVNENS GOURMET

Storebælt Sinatur Hotel

Østerøvej 121, 5800 Nyborg

Storebælt Sinatur Hotel & Konference ligger i Nyborg – smukt og ganske få meter fra strandkanten. Selskabslokalerne er indrammet af hav, skov og strand. Derudover giver nærheden til Storebælt et fantastisk lys inden døre. Man kan nyde panoramaudsigten over bæltet, mens man spiser en kulinarisk bryllupsmiddag bestående af sæsonens økologiske råvarer. Når den sidste tår er drukket, og de sidste dansetrin hører op, kan man snige sig op på et af hotellets dejlige hotelværelser til en uforglemmelig overnatning.

Bryllup på Copenhagen

S’VINERIET VINAPOTEK

Klaregade 34-36, 5000 Odense

Man kan holde bryllup på en vinbar! S’vineriet Vinapotek i Odense har passioneret personale, der med stor viden og engagement stræber efter at skabe en god oplevelse for alle gæster. I hyggelige og afslappede bryllupslokaler kan man udforske vinens store verden. S’vineriet Vinapotek er et godt bud på den intime og trendy bryllupslokation!

HAVNENS GOURMET

STELLA MARIS

Kogtvedvænget 3, 5700 Svendborg

Særdeles smukke lokaler til en bryllupsfest er til rådighed hos Stella Maris de Luxe på Fyn. Hotellets unikke beliggenhed direkte ned til Svendborg Sund, de smukke bryllupslokaler og den gennemførte luksusstemning er med til at sikre, at man får en romantisk bryllupsfest i selskab med sine gæster. Og der er rig mulighed for, at gæsterne kan overnatte til dagen efter.

Hvordan får vi som brudepar mest ud af vores bryllupsfotograf?

SUND & SKOV

Oddevejen 8, 5500 Middelfart

Her kan man holde bryllupsfest i den fynske natur. På Sund & Skov har flere af festlokalerne egen udgang til terrasse med udsigt over skov, eng og vand. Endvidere er det muligt at gå på opdagelse i den omkringliggende, skønne natur. Bryllupsfesten kan også holdes udendørs i store, opvarmede telte med gulv – lige under bøgetræerne. Hvis man gerne vil have, festen varer lidt længere, kan gæsterne overnatte på fine værelser.

brudens forberedelse Harlev Mølle

SIXTUS

Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart

I hyggelige Middelfart og helt ud til Fænøsund ligger Sixtus Sinatur Hotel & Konference med en udsigt, der opliver og inspirerer enhver. Med store panoramaruder lige ud til Fænøsund får man et betagende bagtæppe til sin bryllupsfest. Selskabslokalerne ligger i vandkanten, og Hindsgavlskovene er den nærmeste nabo. Middagen er tilberedt med sæsonens friske og helst økologiske råvarer. Et gennemført sted med mange muligheder! Endvidere er der mulighed for at gæsterne kan overnatte, når bryllupsfesten når sin afslutning.

bryllupsfotos

SKRØBELEV GODS

Skrøbelev Hedevej 4, 5900 Rudkøbing

Skrøbelev Gods er en klassisk herregård på Fyn, der med sin omkringliggende voldgrav og sit traditionelle ydre sender tankerne hen på en fjern, romantisk tidsalder. Man kan fornemme stemningen ved at tage en gåtur ned ad godsets bryllupssti over den lille bro ved voldgraven. Derfra kan man gå gennem den guldbelagte smedejernslåge ind til nabokirken, hvor vielsen med fordel kan afholdes. Skrøbelev Gods byder på fantastiske lokaler til en bryllupsfest på Fyn.

bryllupsfotograf fyn

RESTAURANT LIEFFROY

Skræddergyden 34, 5800 Nyborg

Restaurant Lieffroy har til huse i Hesselhuset i Nyborg. Selskabslokalerne på Fyn ligger smukt placeret ved Storebælt i udkanten af Christianslundsskoven. Hesselhuset her har en lang historie som traktørsted og har som sådan været drevet siden 1913. I dag indeholder de fynske selskabslokaler Restaurant Lieffroy, som tilbyder afholdelse af bryllupsfester. Man kan spise middagen med udsigt til hav, natur og Storebæltsbroen i de lyse selskabslokaler med kig til det åbne køkken, hvor festmåltidet forberedes.

Se en af vores fotoserier fra Havnens Gourmet bryllup

Det koster en bryllupsfotograf

RESTAURANT PALÆET

Hunderupvej 22, 5000 Odense

Med tre forskellige selskabsrestauranter i Odense byder Restaurant Palæet indenfor til både store og små bryllupsfester. Festlokalerne drejer sig om Odd Fellow Palæet, Restaurant Palæet og Restaurant Skovkanten. Odd Fellow Palæets historiske rammer på Nonnebakken kan rumme selskaber på 50 til 200 gæster, men Restaurant Palæet i den gamle villa på Hunderupvej har en intim atmosfære med plads til mindre selskaber på 12 til 50 gæster. Restaurant Skovkanten på Odensevej ligger idyllisk i skovkanten i flotte, stemningsfyldte lokaler samt gårdhave og lounge. Her er der plads til 20 til 80 gæster.

HAVNENS GOURMET

NÆSBYHOVED SKOV

Kanalvej 52, 5000 Odense

Restaurant Næsbyhoved Skov står klar både til små og store bryllupsfester. Førhen var Næsbyhoved Skov hjemsted for et middelalderslot og et traktørsted, men i dag byder den historiske restaurant på moderne gastronomi med et klassisk twist. Man kan f.eks. starte bryllupsfesten med reception på terrassen med udsigt til bøgeskov og vand for dernæst at spise middagen i restaurantens skønne selskabslokaler.

bryllupsfoto

RESTAURANT MARIE LOUISE

Lottrups Gård 9, 5000 Odense

Restaurant Marie Louise i Lottrups Gård ligger i hjertet af Odense på Fyn. I restauranten hersker en uhøjtidelig stemning og en intim atmosfære, som er godt hjulpet på vej af de synlige bjælker samt de rå vægge. De gamle festlokaler, som ligger midt i den pulserende by, er meget velegnede til en bryllupsfest.

Kokskovvej 28, 5750 Ringe

Boltinggaard Gods

Kokskovvej 28, 5750 Ringe

Ønsker man at holde bryllupsfesten i ultraromantiske, historiske selskabslokaler og omgivelser, så er Boltinggaard Gods et glimrende sted. Inden man trækker indendørs til middag og bryllupsfest, kan man nyde godset med en gåtur, en kold drink eller et hvil i den store park, der omkranser godset. Disse selskabslokaler emmer af romantik, fest og glade dage.

Broholm slot

Broholm Slot

Broholmsvej 32, 5884 Gudme

På Broholm Slot er rammerne sat for den eventyrlige bryllupsfest. Med elegant og historisk interiør emmer festlokalerne af et møde mellem fortid og fremtid. Slottet er omgivet af skøn natur, og man kan eventuelt tage en gåtur på eventyrstien inden festmiddagen.

Se fotoserie fra slottet here

Jomfruens Egede

DEN BLÅ KIRKE

Lundevej 5, 5700 Svendborg

I Den Blå Kirke kan man holde en intim bryllupsfest, hvor nærhed er i centrum. Den Blå Kirke fra 1882 rummer selskabslokaler, der kan lejes til fest og bryllup. Kirken er gennemrenoveret og moderne, og de historiske rammer giver en behagelig og harmonisk atmosfære. 

Hold bryllup i Odense i smukke og historiske selskabslokaler perfekt til jeres store dag.

EDELSMINDE GODS

Edelsmindevej 8, 5700 Svendborg

På Edelsminde kan man holde en bryllupsfest i smukke og overdådige rammer. Gennemrenoverede og elegante Edelsminde på Sydfyn er et godt bud på en bryllupslokation. Eftersom den charmerende ejendom Edelsminde er gennemistandsat fra top til tå, hvorved den emmer af herskabelig pragt og gennemført indretning, er ejendommen perfekt til en stilfuld bryllupsfest.

Bryllupsfoto Kalundborg

FIRST GRAND HOTEL

Jernbanegade 18, 5000 Odense

Man møder en rød løber og varmen fra de blafrende fakler ved indgangen til First Grand Hotel. Hotellet er et oplagt valg til en storslået bryllupsfest, hvor tradition og klasse er i fokus. Hotellet er en lille oase i Odenses centrum, hvor gæsterne roligt kan feste igennem for derefter at gå til køjs på et af de mange værelser.

Hold bryllup i Odense i smukke og historiske selskabslokaler perfekt til jeres store dag.

FREDERIK VI’S HOTEL

Rugårdsvej 590, 5210 Odense

Frederik VI’s Hotel tilbyder hyggelige og smukke festlokaler. Stedet har plads til det hele – hvad enten man ønsker det traditionelle bryllup i den stemningsfyldte restaurant eller mere utraditionelle rammer udendørs i den skønne park. Stedet har 62 værelser, hvor gæsterne kan overnatte – så behøver festen aldrig at slutte!

Bryllupsfoto Kalundborg

GL. AVERNÆS

Helnæsvej 9, 5631 Ebberup

Her kan man holde bryllupsfesten omgivet af vand! På Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference forenes moderne faciliteter med flot natur og smukke, historiske bygninger. Stedets selskabslokaler ligger unikt placeret på en halvø i det sydfynske omgivet af Lillebælt og Helnæsbugten. Stedet tilbyder hyggelig atmosfære, lækker økologisk gastronomi og 73 værelser, hvor gæsterne kan sove efter bryllupsfesten.

bryllupsfoto

GL. BRYDEGAARD

Helnæsvej 4, 5683 Haarby

Gl. Brydegaard tilbyder ro og skøn, sydvestfynsk natur. Det hyggelige hotel giver nemlig både adgang til have, strand, marker og skov. Når duften fra det økologiske køkken breder sig, bliver man dog straks draget tilbage til de fine festlokaler. På Gl. Brydegaard kan man holde fest i udendørs tipi, i haven eller indendørs med plads til overnattende gæster. Der er både forkælelse og afslapning at finde i denne lille bryllups- og festoase.

bryllupsfoto

HINDSGAVL SLOT

Hindsgavl Alle 7, 5500 Middelfart

Uanset om man vil holde et stort gallabryllup eller kun inviterer de nærmeste, findes der her nogle vældig romantiske festlokaler. Fra man kommer til man går, vil man opleve et opmærksomt og dygtigt personale, en udsøgt servering med gode og friske råvarer og selskabslokaler, som i sig selv er med til at skabe den helt rigtige stemning. Er der bryllupsgæster, som kommer langvejs fra, er der rig mulighed for overnatning. Der er 120 værelser – nogen i enkel, moderne stil og andre i klassisk, romantisk slotsstil på Hindsgavl Slot.

Hold bryllup i Odense i smukke og historiske selskabslokaler perfekt til jeres store dag.

HVIDKILDE GODS

Fåborgvej 260, 5700 Svendborg

På Hvidkilde Gods byder den renoverede riddersal op til fest. Festlokalet “Riddersalen” er opført i barokstil og har gennem sine snart 300 år været benyttet til meget andet end riddersal. I dag er den renoveret, men de arkitektoniske elementer som stuklofter, panelvægge, de barokke fyrreplankegulve og ornamenter med egetræ er altsammen blevet bevaret for at skabe den særlige historiske stemning. Hvidkilde Gods er en meget velegnet bryllupslokation med smukke festlokaler.

Bryllup Albertslund

KASMOSELUND

Kasmosevej 3, 5500 Middelfart

I næsten 110 år har Kasmoselund fungeret som et veldrevet landbrug. Efter en renovering er Kasmoselund genopstået som smukke selskabslokaler. Kasmoselund tilbyder overnattende gæster, lounge, festsal og wellness faciliteter. Gården ligger tæt på skov og strand og har tilmed sit eget kaffebryggeri. Bryllupslokationen er perfekt til det afslappende og landlige bryllup.

Bryllup

Kursuscenter Knudshoved

Fyrvej 1, 5800 Nyborg

Hele området omkring Kursuscenter Knudshoved emmer af romantik og ro. Stedets moderne og stilfulde festlokaler er klar til at byde velkommen til bryllup. Man kan f.eks. starte festlighederne ude på terrassen med en velkomstdrink med en unik udsigt til Storebælt.

lykkesholm

LYKKESHOLM SLOT

Lykkesholmvej 20, 5853 Ørbæk

Det er muligt at invitere til bryllup på sit eget slot! På Lykkesholm Slot har man hele slottet for sig selv. Det giver bryllupsfesten en hjemlig og afslappet stemning. Det smukke, gule slot og omgivelser med park, søer og voldgrav giver mulighederne og kreativiteten frit spil i planlægningen af et drømmebryllup. Smukkere bryllupslokaler kan man næppe drømme om! Når natten går på hæld, er der rig mulighed for at overnatte på slottet.

MØLLEKROEN

Brolandvej 7, 5320 Agedrup

Møllekroen på Fyn tilbyder stilrene og sikre selskabslokaler til en bryllupsfest. Stedet har stor erfaring med planlægning af fester og yder gerne rådgivning for at skabe den allerbedste dag. Stedet tilbyder både bruncharrangementer og aftenfester i store, hyggelige festlokaler.

Skriv til os