Hop i sengen inden eller efter brylluppet

Mangler i Sjove ideer til anderledes bryllupsfoto? Hvilken bedre måde at få styr på al kriller i maven inden brylluppet, end at hoppe i sengen? Få dine bedste veninder eller venner til at hjælpe og føl dig som et barn igen. Det er en god ide at gøre det inden frisøren sætter håret eller ha’ en veninde i nærheden som kan assistere, hvis noget skulle falde ud af plads.

Bryllupsfotograf København - Bryllup

Farens første blik af bruden

Vi vil alle gerne have et bryllupsfoto af brudegommen når han ser bruden for første gang i kirken, men hvad med brudens far? Og hendes mor! Få en bekendt eller en bryllupsfotograf til at fange deres reaktioner på billeder. Så SØDT!

bryllupsfoto

Tilbage til fremtiden – brudeparret da de var små

Tag hver især et billede af jer som små med til bryllupsfotografen og få ham til at tage et sjovt bryllupsfoto af jer med børnebillederne i forgrunden.

Du kan få sjove og anderledes billeder med gode fototricks, der kun kræver få ting. Medbring nogle ting der har særlig betydning for jeres forhold. Det kan også være sjovt at lave nogle skøre poseringer eller købt rundt og “lege”. Mulighederne er mange når man skal planlægge et fotoshoot ved en bryllupsfotograf. (Sjove ideer til anderledes bryllupsfoto)

Vi hjælper rigtig gerne med ideer til lokation, opstillinger og poseringer og selvfølgelig med en masse ideer til hvad, hvor og hvordan vi vil tage jeres bryllupsportrætter. Det er dog essentielt for at billederne bliver “jeres” at i forsøger at deltage aktivt og gerne medbringer nogle probs der kan skabe gode anerledes billeder fra dagen.