Skrøbelev Gods bryllup

Skrøbelev Gods bryllup – Velkommen til det smukke Skrøbelev Gods på Langeland. Godset har bevaret sin adelige indretning og elegante atmosfære med både voldgrav, påfugle i haven, ild i pejsen, stemningsfyldte stuer og idylliske suiter. Her vil alle jeres sanser blive stimuleret ved det perfekte bryllup på godset i kærlighedens tegn.

bryllupsfoto-3
bryllup
foto-17
bryllupsfoto
Skrøbelev Gods bryllup
bryllup ved Ry
Skrøbelev Gods bryllup
bryllupsfoto-118
bryllupsfoto-75
bryllupsfoto-77
Skrøbelev Gods bryllup

Bryllupsfotografering på Godset

Det super smukke Skrøbelev Gods ligger flot i naturlige omgivelser på det romantiske og frodige Langeland. Et stykke af udkantsdanmark, når det er allermest smukt. Det er derfor selvfølgelig et lækkert sted at lave bryllupsbilleder. Vi elsker de mange forskellige muligheder for bryllupsfotografering på Godset. De gamle træer, landskabet, og selvfølgelig selve godset.

Skrøbelevgård

Skrøbelevgård er en proprietærgård, som er opført i 1669. Gården ligger i Skrøbelev Sogn, i det tidligere Langelands Nørre Herred, Svendborg Amt, Rudkøbing Kommune, nu Langeland Kommune. Gården er i de senere år blevet kaldt “Skrøbelev Gods” af den nuværende ejer, hvilket dog er uden belæg, da der aldrig har været tale om et gods: Gården har ikke været hovedgård eller sædegård, og der er heller ikke noget godstilliggende.

Smukt drømmebryllup på Gods

Det benyttes nu som et romantisk sted for brudepar at holde deres drømmebryllup – efter at præsten har forestået vielsen i den traditionelle hvide kirke, der ligger på den anden side herregårdens voldgrav. Mange brudepar har vandret ned af godsets brudesti, over den romantiske bro ved voldgraven, gennem den guldbelagte smedejerns låge og indtil kirken.