Et slotsbryllup er noget helt unikt. Rammerne er både historiske og smukke. I Danmark har vi en stolt tradition med kongehuset og adelen igennem historien. Det har betydet at der idag findes mange smukke slotte og herregårde rundt omkring i Danmark, der er ideelle til afholdelse af slotsbryllupper. Overvejer i at holde jeres næste fest på et slot eller en herregård, så har vi ved Forevigt.dk fotograferet mange smukke Slotsbryllupper.

Har du altid drømt om et bryllup, som er ud over det sædvanlige?

Drømmer du om et slotsbryllup

Drømmer du om et slotsbryllup med skønne omgivelser, udsøgt mad og mulighed for at gæsterne kan sove i fine værelser? Nedenfor er listen med nogle af de smukke Danske Slotte og Herregårde, hvor vi har fotograferet slotsbryllupper igennem de sidste 10 år:

 • Broholm Slot
 • Clausholm Slot
 • Dronninglund Slot
 • Fuglsang Herregaard
 • Gammel Estrup
 • Hindsgavl Slot
 • Holckenhavn Slot
 • Kragerup Gods
 • Lindholm Herregård
 • Næsbyholm Slot
 • Nørre Vosborg
 • Skjoldenæsholm
 • Skrøbelev Gods
 • Sonnerupgaard Gods
 • Sostrup Slot & Kloster
 • Sørup Herregaard
 • Kokkedal Slot Copenhagen

Et slot er ofte perfekt lokation til et bryllup photoshoot

Et slot er ofte perfekt lokation til et bryllup photoshoot, bryllupsfest og romantisk slotsbryllup samt gruppearrangementer. Udover selve slottet og er der ofte en smuk tilhørende park, med store gamle træer. Flotte stisystemer og masser af gamle rum med masser af historiske indretninger fra de mange århundrede gennem dansk historie. En perfekt mulighed for at få nogle super lækre bryllupsbilleder ikke ret mange andre mennesker har hængende.

Hold dit drømmebryllup i smukke historiske rammer


Broholm Slot

Broholm Slot er en gammel sædegård, som nævnes første gang i 1326. Gården ligger på Sydøstfyn i Gudme Sogn, Gudme Herred.

Clausholm Slot

Clausholm slot er et dansk slot, der er beliggende ca. 12 km. sydøst for Randers i Voldum Sogn i Favrskov Kommune. Der er fundet spor af Clausholm tilbage fra 1100-tallet.

Dragsholm slot

Dragsholm Slot hører til blandt landets ældste fungerende verdslige bygninger og ligger ud til Sejerøbugten i den sydvestlige del af Odsherred i Nordvestsjælland. I en periode blev slottet kaldt Adelersborg.

Dronninglund Slot

Dronninglund Slot er en herregård, der ligger i den østlige del af Vendsyssel, i Dronninglund Sogn; nu er det i Brønderslev Kommune i Region Nordjylland.

Fuglsang Herregaard

Fuglsang Herregaard er en avlsgård under Corselitze. Gården ligger i Toreby Sogn, Musse Herred, Guldborgsund Kommune. Hovedbygningen er opført i 1868-1869.

Gammel Estrup

Gammel Estrup er en herregård i Fausing Sogn, Sønderhald Herred, Norddjurs Kommune. Allerede i 1340 nævnes en borg ved navnet Essendrup.

Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slot er en herregård og tidligere kongsgård og stamhus på en halvø i Vends Herred vest for Middelfart. Den nuværende bygning blev opført i 1784. Slottet ligger tæt ved Hindsgavl Voldsted.

Holckenhavn Slot

Holckenhavn Slot er en dansk herregård, der ligger ved Holckenhavn Fjord lidt syd for Nyborg. Dele af slottet er inspireret af italiensk renæssance, mens senere partier er opført i hollandsk renæssancestil.

Kokkedal Slot Copenhagen

Kokkedal Slot Copenhagen er et gods, oprindeligt et landsted, beliggende ved Mikkelborg i Hørsholm Kommune i Nordsjælland. Det har siden 2011 fungeret som hotel. Kokkedal er på 8,7 hektar park.

Kragerup Gods

Kragerup Gods ligger i Ørslev Sogn i Kalundborg Kommune. Det ligger øst for Høng, omkring 12 km nord for Slagelse. Det er en hovedgård, der er kendt tilbage fra 1300-tallet.

Lindholm Herregård

Lindholm Herregård er beliggende midt i det Sønderjyske med kun få kilometer til motorvejsnettet. 

Næsbyholm Slot

Næsbyholm er et slot, der oprindelig lå i landsbyen Næsby og nævnes første gang i 1388 som Næsbygaard og kaldet Næsbyholm fra 1585. Slottet ligger i Næsby Sogn i Næstved Kommune.

Nørre Vosborg

Nørre Vosborg, tidligere stavet Wosborg er en herregård syd for Vemb i Ulfborg Sogn, Holstebro Kommune, Region Midtjylland, tidligere Ulfborg Herred, Ringkøbing Amt.

Skjoldenæsholm

Skjoldenæsholm er en hovedgård i Valsølille Sogn, beliggende 3 km nordvest for Jystrup og 14 km nord for Ringsted ved en af egnens mange søer.

Skrøbelev Gods

Skrøbelevgård er en proprietærgård, som er opført i 1669. Gården ligger i Skrøbelev Sogn, i det tidligere Langelands Nørre Herred, Svendborg Amt, Rudkøbing Kommune, nu Langeland Kommune.

Sonnerupgaard Gods

Sonnerupgaard Gods er en herregård i Hvalsø, som i dag fungerer som hotel og konferencecenter. Gården ligger i Kirke Hvalsø Sogn, Voldborg Herred, Lejre Kommune.

Sostrup Slot

Sostrup Slot ligger i Gjerrild Sogn i Norddjurs Kommune. Hovedbygningen er opført i 1599-1606. Sostrup Slot er på 20 hektar.

Sørup Herregaard

Sørup er en gammel hovedgård, som første gang i 1348. Gården ligger i Vetterslev Sogn, Ringsted Kommune. Hovedbygningen er opført i nybarok stil 1909 ved Gotfred Tvede efter en brand, og der er i dag et hotel under navnet Sørup Herregaard.

Læs mere om bryllupsforberedelse her