Hvor?

Spørg fotografen – Hvor kan i booke alt hvad du har brug for til dit bryllup. Lige fra bryllupsfotograf, til bryllupskage og lokaler mm.. Samtidig kan du følge vores bryllupsblog og sociale medier, hvis du mangler inspiration til den store dag?

bryllupsfoto

Book en bryllupsfotograf – Spørg fotografen

På nuværende tidspunkt kan du kun booke en bryllupsfotograf, men vi arbejder hårdt på at udvikle de andre områder såsom bryllupskage, bil mm.. Klik på et af de andre områder, for at tilmelde dig information når nyt område lanceres.

Book en bryllupsfotograf

Hvorfor bruge forevigt.dk?

På forevigt.dk gør vi det nemmere at finde netop den bryllupsfotograf, bryllupskage etc. der matcher dine ønsker og behov, da vi samler alle informationer et sted. Ved hjælp af få klik kan du indsamle flere tilbud, sammenligne og få den bedste pris.

Du skal først vælge ’Bryllupsfotograf’, hvorefter du sendes videre til vores underside:

bryllupsfotografer

Spørg fotografen

Herefter kan du gå på opdagelse og vælge dine favoritter blandt de mange bryllupsfotografer på siden. Sidder du stadig med spørgsmål, og fandt ikke svar her, så kontakt os endelig – vi er her for at hjælpe! Kig ind på vores kontaktside for at finde den nemmeste måde for dig, at kontakte os.

Da fotografen har afsat tid til din booking, og hermed kan være forhindret i at tage andre jobs, beholder fotografen det betalte depositum som kompensation for annullering. Som kunde kan du derfor godt annullere et tilbud, men depositummet tilbagebetales ikke.

fotografen

Vi vil meget gerne høre fra dig

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du oplevede problemer med kvaliteten af den service du har modtaget. Vi arbejder hårdt på, at sikre en høj standard hos de fotografer vi samarbejder med, derfor er din feedback meget vigtig for os. Du modtager dagen efter dit bryllup en e-mail fra os, hvor du har mulighed for at anmelde din oplevelse med fotografen. Kvaliteten af den leverede service er fotografens ansvar. Hvis du ønsker dine penge retur, skal du kontakte fotografen direkte.