Den ældste og eneste privatejede herregård på Skive-egnen

Staarup Hovedgaard er den ældste og eneste privatejede herregård i Skive-egnen, som byder besøgende velkommen. Herregårdens hovedbygning imponerer med sine sale og stuer, der huser en imponerende samling af møbler, malerier og kunstgenstande fra det 17. til det 19. århundrede.

Læs mere om bryllupsfotografen ved Skive her.

Ud over at være et populært besøgssted arrangeres der også specielle begivenheder på stedet.

Derudover er det muligt at afholde firmaarrangementer på herregården, og forestil dig at afslutte med en festlig gallamiddag i den storslåede riddersal.

Gør din kommende begivenhed til en elegant og mindeværdig fest. Uanset om det er et bryllup, sølvbryllup, konfirmation, rund fødselsdag eller en vigtig middag, så vil arrangementet på Staarup Hovedgaard altid skabe en særlig stemning og efterlade uforglemmelige minder for livet.

bryllupsfoto i Danmark

Bryllupsfotografering ved Staarup Hovedgaard

Fotografering af bryllupper på Staarup Hovedgaard er en fantastisk og kreativ oplevelse. Beliggende i smukke, grønne omgivelser tilbyder stedet en række imponerende muligheder for bryllupsfotografering.

10 gode råd til at lave jeres gæstelist

Med store træer og selvfølgelig selve hovedgården som baggrund, kan I skabe smukke og mindeværdige billeder på jeres store dag.

Bryllup og gallamiddag

Stårup Hovedgaard er klar til at byde dig og dine gæster velkommen til en uforglemmelig oplevelse. Nyd en forfriskende drink i Vestre gavlsal, i middelalderkælderen eller i den smukke park – alt efter vejret og stemningen. Derefter venter en overdådig gallamiddag oplyst af levende lys i vores storslåede riddersal.

Vi kan rumme op til 100 personer ved runde eller aflange borde, alle omgivet af elegante guldstole.

Bryllup Amager

Afslut aftenen med kaffe serveret under hvælvingerne i vores rustikke middelalderkælder, der har en historie, der strækker sig 650 år tilbage.

Staarup Hovedgaard – Stårupgårdvej 10 – 7840 Højslev