Staarup Hovedgaard bryllup

Staarup Hovedgaard bryllup – Staarup Hovedgaard er Skive-egnens ældste og eneste privatejede herregård åben for besøgende. Staarup Hovedgaard er Skive-egnens ældste og eneste privatejede herregård åben for besøgende. Hovedbygningens sale og stuer rummer en fornem samling af møbler, malerier og kunstgenstande fra det 17. – 19. årh. Her afholdes endvidere special arrangementer, ligesom det er muligt at afholde Deres næste firmaarrangement på herregården – måske afsluttet med en festlig gallamiddag i den store smukke riddersal.

10 gode råd til at lave jeres gæsteliste

Bryllup på Stevns
bryllupsfotograf skive
Bæredygtigt bryllup
Kærlighed ja og amen
Kærlighed, ja og amen

Lad din næste fest blive en herskabelig og uforglemmelig oplevelse. Bryllup eller sølvbryllup, konfirmation eller rund fødselsdag eller en repræsentativ middag – en fest på Staarup Hovedgaard vil altid være en speciel stemningsfuld oplevelse og et minde for livet.

Staarup Hovedgaard bryllup

Bryllupsfotografering ved Staarup Hovedgaard

Bryllupsfotografering ved Staarup Hovedgaard er en super sjov og kreativ oplevelse. Stedet ligger i smukke og grønne omgivelser, med både store træer og selvfølgelig selve hovedgaarden, som mulige og spændende lokationer for jeres kreative bryllupsbilleder på den store dag.

Læs mere om bryllupsfotografen ved Skive her.

Bryllup og gallamiddag

Staarup Hovedgaard kan byde dig og dine gæster velkommen med en drink i Vestre gavlsal, i middelalderkælderen eller i deres smukke park alt efter vejr og temperament. Derefter er der dækket op til Gallamiddag i tællelysenes skær i vores smukke riddersal. De har plads til max 100 personer ved runde eller aflange borde, naturligvis med elegante guldstole. Kaffen serveres under hvælvingerne i vores 650 år gamle rustikke middelalderkælder.

Bryllup Amager

Staarup Hovedgaard bryllup
Staarup Hovedgaard – Stårupgårdvej 10 – 7840 Højslev