Bryllup Amager og Dragør

Tårnby kirke og St. Magleby

En smuk sommerdag på Amager, hvor solen skinnede smukt fra blå himmel ned på brudeparrets store dag. Vi var mødt frem ved Tårnby kirke hvor brylluppet startede. Kirken var fyldt med glade og bryllupsklare mennesker, klar til at fejre dagen med brudeparret. (Bryllup Amager og Dragør)

Efter vielsen gik turen i en fed rød gammel sportsvogn, der kunne ville være kongefamilien værdig. Vi landede i St. Magleby på Amager, hvor vi fotograferede brudeparrets flotte bryllupsportrætter.

Tårnby kirke

Dragør Strandhotel bryllup

Bryllup på Dragør Strandhotel. Efter bryllupsbillederne var landet sikkert i “kassen”, kørte vi videre til reception på det flotte Dragør Strandhotel hvor de mange bryllupsgæster ventede. Bryllupskagen blev serveret hotellets gårdsplads i det gode vejr. (Bryllup Amager og Dragør).

lidt historie om Dragør Strandhotel … Dragør Strandhotel er Danmarks ældste beværtning grundlagt, ca. år 1200. De kongelige afsluttede deres svanejagt med besøg i krostuen i år 1500. Kroen kroen blev moderniseret med teatersal og der blev installeret telefon i år 1900.

Idag drives Dragør Strandhotel af 3. generation i en familie der har passet strandhotellet i mange år. 

Læs mere om bryllupsfotografering på Sjælland her.
Dragør Strandhotel bryllupbryllup sjælland
Bryllup Amager og DragørSt. Magleby