Tårnby kirke og St. Magleby

Bryllup Amager og Dragør ? En smuk sommerdag på Amager, hvor solen skinnede smukt fra blå himmel ned på brudeparrets store dag. Vi var mødt frem ved Tårnby kirke hvor brylluppet startede. Kirken var fyldt med glade og bryllupsklare mennesker, klar til at fejre dagen med brudeparret. (Bryllup Amager og Dragør)

Efter vielsen gik turen i en fed rød gammel sportsvogn, der kunne ville være kongefamilien værdig. Vi landede i St. Magleby på Amager, hvor vi fotograferede brudeparrets flotte bryllupsportrætter.

Amager

Amager er en ø i Øresund på 96,29 km² ved Sjællands østkyst. Der bor 205.000 mennesker på Amager, hvilket gør den til Danmarks tættest befolkede ø. En person der er født eller er bosiddende på Amager, bliver kaldt en amager

Tårnby kirke

Dragør Strandhotel bryllup

Bryllup på Dragør Strandhotel. Efter bryllupsbillederne var landet sikkert i “kassen”, kørte vi videre til reception på det flotte Dragør Strandhotel hvor de mange bryllupsgæster ventede. Bryllupskagen blev serveret hotellets gårdsplads i det gode vejr. (Bryllup Amager og Dragør).

lidt historie om Dragør Strandhotel … Dragør Strandhotel er Danmarks ældste beværtning grundlagt, ca. år 1200. De kongelige afsluttede deres svanejagt med besøg i krostuen i år 1500. Kroen kroen blev moderniseret med teatersal og der blev installeret telefon i år 1900.

Dragør

Dragør er en by på Amager, ca. 12 kilometer fra Københavns centrum og ikke en del af Hovedstadsområdet. Den er en del af Dragør Kommune og ligger i Region Hovedstaden. Dragør er vokset sammen med Store Magleby, og tilsammen har den bymæssige bebyggelse

Idag drives Dragør Strandhotel af 3. generation i en familie der har passet strandhotellet i mange år. 

Læs mere om bryllupsfotografering på Sjælland her.
Dragør Strandhotel bryllupbryllup sjælland
St. Magleby