Takkekort til jeres bryllupsgæster er som regelt et svært valg. Man vil jo gerne vise så mange billeder som muligt. Hos forevigt.dk anbefaler vi vores brudepar at de udover det klassiske flotte takkekort, vedlægger det flotte slideshow med underlægningsmusik som fotografen ved forevigt laver til jer.

Takkekortet er en essentiel del af bryllupsplanlægningen og en måde at vise jeres venner og familie en stor tak for deres deltagelse, indslag og den smukke ramme og kulisse de har været med til at skabe.

Billeder af bryllup sjælland

Få perfekte kort bryllup med dine billeder

Få perfekte kort bryllup med dine billeder og hensigt eller vælg fra vores gratis skabeloner for en blanding af din tekst og billeder fra brylluppet. 

Bryllup takkekortet hjælper forevigt.dk fotograferne gerne med at udvælge for jer.

Takkekortet fra jeres bryllup er en vigtig gestus til jeres bryllupsgæster. Se hvordan et takkekortudformes og læs hvordan du skriver en personlig tak.

kort til brylluppet – med dit eget foto. De takkekort man sender ud efter et bryllup, skulle gerne være smukke og med et flot billede af det lykkelige brudepar.

Skab et personligt takke kort. Der er ingen bedre måde at sige tak på end med et hjemmelavetkort i Canva. Glem alt om præfabrikerede kort

Se flere flotte bryllupsbilleder

takkekort bryllup
takkekort bryllup