Se bryllupsfoto serie fra et Traktørstedet Højeruplund bryllup

På en smuk efterårsdag i September blev vi booket, som bryllupsfotograf til en bryllupsfoto serie fra Traktørstedet Højeruplund bryllup. Det var en af de milde dage, hvor vinden ikke var ret slem og det holdt tørvejr. Brudeparret havde booket os til en bryllupspakke B og vi var således med omkring kirken, før, under og efter vielsen. Der blev efter vielsen i Herfølge kirke, kastet med ris og brudeparret blev ønsket tillykke med deres store dag af de mange flotte bryllupsgæster, der var inviteret til at se parret sige ja til hinanden i den flotte Herfølge kirke.

Bryllupskage og bryllupsfest på Traktørstedet Højeruplund

Efter vielsen i Herfølge kirke kørte vi ud til Højerup gamle kirke, hvor brudeparret ønskede vi tog deres officielle bryllupsportrætter af dem. De ville gerne have nogle bryllupsfoto med masser af personlighed og kant. Men også billeder med romantiske og flotte undertoner. Gerne hvor efterårets smukke farver indgik i serien også. Det fik de selvfølgelig. Højerup gamle kirke er et helt fantastisk sted til at lave kreative og fotokunstneriske bryllupsbilleder fra.

bryllupsfotograf herfølge
bryllupskage herfølge
brud og gom herfølge
bryllupsfotograf

Højerup gamle kirke

Sagnet lyder at kirken blev bygget af en skipper i havsnød, der lovede at opføre et kapel, hvis han blev frelst. Kirken ligger på den 30 m høje klint .

Traktørstedet Højeruplund

Et bryllup skal være noget helt særligt, og dét har vi her på Højeruplund rammerne til, ud over vores dejlige rummelige lokaler, hvor brudeparret har mulighed for at sætte deres eget præg til netop deres store dag. Højerup gamle kirke ligger helt ud til Stevns klint, og selve koret på kirken faldt ud over klinte kanten i 1928, hvilket har gjort, at man i dag kan blive viet med havet som alter i dette fantastiske smukke gamle kirkerum.

Traktørstedet Højeruplund, Højerup Bygade 39, 4660 Store Heddinge

Bryllupsfotograf herfølge

Som bryllupsfotograf Herfølge, har vi efterhånden fotograferet mange kreative bryllupsbilleder i byen. Vi har blandt andet fotograferet ved Søhuset, Restaurant Skovhus, Restaurant Mikkelgaard, Søhuset Konferencecenter, Hørsholm Kirke og mange andre steder i og omkring Herfølge.

Store Heddinge

Store Heddinge ligger på Østsjælland og er en by med 3.420 indbyggere beliggende på halvøen Stevns. Den er opstået i 1200-tallet, og fik titel af købstad i 1441. Byen ligger i Stevns Kommune og tilhører Region Sjælland. Store Heddinge er Stevns’ hovedby og samtidig handelscentrum for et større opland.

Herfølge Kirke bryllup

Herfølge Kirke er en kirke Herfølge i Herfølge Sogn, Køge Provsti, Roskilde Stift. Indtil Kommunalreformen i 1970 lå sognet i Bjæverskov Herred, Præstø Amt. Skib og tårn er opført i romansk tid af kridtkvadre og frådsten. For at blive viet i Herfølge kirke skal desuden mindst én af parterne bo i sognet eller have tilknytning til kirken ved f.eks. at være døbt eller konfirmeret i kirken.

Herfølge Kirke , Kirkepladsen 1, 4681 Herfølge

herfølge kirke bryllup
riskast herfølge kirke
gom og bestman i herfølge kirke
bruden i herfølge kirke
bruden ankommer til herfølge kirke
brudepige herfølge kirke

Hoteller i nærheden af Herfølge Kirke

Comwell Køge Strand, Hotel Niels Juel, Centralhotellet Køge, Det Gamle Apotek, Hotel Viby Kro, Sørup Herregaard, Scandic Ringsted, Scandic Roskilde, Zleep Hotel Roskilde, Quality Hotel Høje Taastrup, Comwell Roskilde, Taastrup Park Hotel, Wittrup Motel.