Silkeborg bryllup på det smukke Vejlsøhus

Vejlsøhus Silkeborg bryllup – På en super smuk August dag havde brudeparret booket os til at fotografere parret fra forberedelse til brudevalsen. En lang og smuk dag med masser af muligheder for kreative og anerledes bryllupsfotografering . Vi startede med billeder ved bruden og brudens nærmeste veninder i rollerne som brudepiger. Vi lavedede stemningsbilleder og detaljefotos af brudekjolen, sløret, strømpebåndet og noget blåt og lånt. 

brudekjolen, sløret, strømpebåndet og noget blåt og lånt

Vejlsøhus Silkeborg bryllup
Brudevalsen på Vejlsøhus Silkeborg

Bryllup i smukke omgivelser

Drømmer I om et bryllup med noget af Danmarks smukkeste natur som omgivelser? Så er Vejlsøhus ved Silkeborg, lige stedet for jer. Vejlsøhus er et populært hotel & konferencecenter midt i Jylland. Det var her brudeparret havde booket stedet til afholdelse af deres romantiske bryllupsfest. Vi var så heldige at få lov til at være med hele dagen. Jobbet som bryllupsfotograf er en stor drøm for os, og vi elsker at levere en anerledes form for bryllupsfotografering i hele Danmark.

Vejlsøhus Silkeborg

Med sin smukke, historiske hovedbygning og en unik beliggenhed ved skov og sø danner Vejlsøhus de perfekte rammer for livets store fester. Vi er kendt for kulinariske oplevelser i høj kvalitet og en service i særklasse. Vejlsøhus’ historie går tilbage til starten af 1900-tallet. Under ledelse af overlæge, professor Sophus Bang, åbnede Nationalforeningen til Tuberkulosens Bekæmpelse den 1. juni 1903 sit første sanatorium i Silkeborg, og mens byens to eksisterende kuranstalter tog sig af gæster med mange forskellige sygdomme, så behandlede sanatoriet kun den ene sygdom. 

Silkeborg

Silkeborg er en by i Midtjylland med 43.313 indbyggere. Et stort antal indbyggere fra Virklund, Gjessø, Sejs-Svejbæk, Grauballe, Skægkær, Sinding og Sejling arbejder i Silkeborg. 

Se billeder fra bryllup i Skanderborg