Bryllupsfotograf Vestsjælland

Så landende vi endnu engang til et hyggeligt Vestsjælland bryllup. En smuk varm dag i Juni måned startede med vielse i Bregninge Kirke på Vestsjælland. Brudeparret havde valgt kirken, da Gommen var født og opvokset ved Bregninge. (Vestsjælland bryllup)

Bregninge Kirke ligger i landsbyen Bregninge, ca. 14 km Ø for Kalundborg, Altertavlen er skåret af Lorentz Jørgensen i 1654 og stammer fra Dragsholm slot. I denne smukke gamle kulisse blev parret gift. Vi var med før, under og efter vielsen. Efter vielsen lavede vi stemningsbilleder udenfor Bregninge Kirken. Efter vielsen gik turen til Dragsholm Slot i Hørve. (Vestjælland bryllup)

Læs mere om bryllupsfotografering på Vestsjælland.

Bryllupsfotograf Vestsjælland
Dragsholm Slot bryllup

Dragsholm Slot bryllup

Dragsholm Slot hører til blandt landets ældste fungerende verdslige bygninger og ligger ud til Sejerøbugten i den sydvestlige del af Odsherred i Nordvestsjælland. På denne smukke fæstning blev brudeparrets fantastiske bryllup afholdt i en helt unik kulisse. På Dragsholm Slot sørger både personale og leverandører for en fantastisk kulisse når det kommer til afholdelse af bryllup. (Vestsjælland bryllup)

Vi skyder også bryllupper i Glostrup

Da vi ankom til Dragsholm Slot blev, der serveret champagne og skåret bryllupskage til de mange fremmødte bryllupsgæster. Efter receptionen, gik vi ud i Dragsholm Slotshave og lavede de officielle bryllupsportrætter af parret. Efter bryllupsbillederne var i kassen, var der bryllupsfest på slottet. (Vestjælland bryllup)

De bryllupsfotos fra Korsør

Bryllupsfotograf Vestsjælland

Professionel bryllupsfotograf til bryllup i Vestsjælland. Med en bryllupsfotograf fra forevigt.dk er du helt sikker på at få de skønne og stemningsfyldte billeder fra Jeres bryllup. Book en bryllupsfotograf fra forevigt.dk nu. Professionel bryllupsfotograf til bryllup i Vestsjælland. Kreativ og uddannet fotograf Vestsjælland.

Læs mere om vejret og naturen omkring fotografering