Det smukke norske brudepar blev viet i Sømandskirken KBH

Det smukke norske brudepar blev viet i Sømandskirken KBH, hvor vi fotograferede dem før, under og efter vielsen ved Den norske Sømandskirke (den norske sjømannskirke) i København. Kong Haakons kirke ligger ved Stadsgraven i København, Danmark. Kirken var en gave fra det norske folk til kong Haakon VII, og blev indviet i 1958. Parret havde inviteret deres nærmeste familie og venner med til bryllup i Danmark. Efter vielsen ved kirken, lavet vi lidt portrætter af brudeparret både med deres børn og uden.

Kokkedal Slottet Nordsjælland 

Da vi ankom til Kokkedal Slottet, lavede vi flere bryllupsfotos og stemningsbilleder af stedet, gæsterne, bryllupskage, brudekjole, vielsesringe, dommens tøj, det store kongefoto på trappen ved slottet mod slotshaven og meget mere. Til sidst gik parret til bords og vi var færdig for den dag. Så tager vi hjem og laver backup af billeder, renser kameraerne og er klar til næste weekends bryllup igen. Det blev til nogle skønne timer ved kirken og efterfølgende på Kokkedal Slot i Nordsjælland. Tak til det smukke brudepar fordi de valgte os, som deres bryllupsfotograf. (Vielse i Den norske sømandskirke KBH)

Kong Haakons Kirke
Den norske sømandskirke
Bryllup i den norske sjømannskirke københavn
Sjømannskirken – Norsk kirke i utlandet er en norsk
bryllup ved Sjømannskirken
Bryllupsbilleder fra Kokkedal slot bryllup
Romantisk bryllupsfest i eventyrlige rammer
Kokkedal Slot, Bryllup på kokkedal slot
Kokkedal Slot Copenhagen
Mikkelborg i Hørsholm Kommune i Nordsjælland

Kokkedal Slot Copenhagen Nordsjælland

Kokkedal Slot Copenhagen er et gods, oprindeligt et landsted, beliggende ved Mikkelborg i Hørsholm Kommune i Nordsjælland. Det har siden 2011 fungeret som hotel. Bryllupsbilleder fra Kokkedal slot bryllupKokkedal Slot Copenhagen, Hørsholm. Bryllup Hørsholm Kirke og Kokkedal Slot

  • kokkedal slot restaurant
  • bryllup slot sjælland
  • kokkedal slot deal
  • kokkedal slot nordsjælland
  • kokkedal slot tilbud
  • kokkedal slot spa