I kan afholde vielse på Københavns Rådhus

I kan fejre jeres bryllup og blive gift på Københavns Rådhus. Planlægger I en borgerlig vielse i Københavns Kommune, så kan i som så mange andre par vælge at blive viet her. Mange brudepar kommer fra hele verden for at blive gift i Danmark. Og Københavns rådhus er bestemt et af de mest brugte til denne form for ægteskab. Alle vielser kommer til at foregå i Bryllupssalen på Københavns Rådhus i hjertet af KBH.

bryllupsfotograf-bryllupfoto bryllupbryllups foto park 13

Borgerlig vielse københavn

En borgerlig vielse København tager faktisk ikke meget mere end 15 minutter. Der er dog en del formelle ting, der skal være på plads inden i kan blive gift på rådhuset. I kan læse mere om vielse på Københavns rådhus her. Vi har fotograferet mange borgerlige vielser i København og på Københavns rådhus. Skriv til os, hvis i skal bruge en bryllupsfotograf på jeres store dag. Hvis i skal giftes på en hverdag, kan vi lave et godt tilbud til jer på et par timers fotografering inkl. selve vielsen. (Vielse på Københavns Rådhus)

Bryllup på rådhuset

Vi har mange års erfaring med fotografering til bryllup på rådhuset. Skal i giftes på rådhuset, og aner i ikke, hvordan det foregår, så er der masser af hjælp at hente på nettet. Der findes mange gode guider til Rådhusbryllup og borgerlig vielse

Ved du hvordan en borgerlig vielse foregår

Der kan være mange grunde til, at man vælger en borgerlig vielse frem for et kirkebryllup. Mange foretrækker den mere low-key version et rådhusbryllup er, og det er faktisk 6 ud af 10 bryllupper, der i dag foregår på rådhuset. Man kan selv vælge hvilken kommune, man ønsker at blive gift i. Som regel foregår bryllupper i byrådssalen, da det er her der er god plads, og lokalet er som regel ledigt i formiddagstimerne, hvor de fleste borgerlige vielser foregår. Man kan dog også vælge at blive gift ude i det fri, eller et andet sted inden for kommunegrænsen, men det er op til borgmesteren, om han vil det eller ej. (Vielse på Københavns Rådhus).