Vielsesringe og bryllup

Vielsesringe – Sammen med Jeres bryllupsbilleder er Jeres ringe et af de eneste fysiske minder, der er tilbage efter Jeres bryllupsdag. Det og alt det køkkengrej, I har fået i bryllupsgave. 🙂

Vielsesringe

Mange brudepar bruger rigtigt lang tid på at finde de helt rigtige ringe, og da der findes så mange forskellige typer, er det en god idé at prøve så mange vielsesringe som muligt. I skal jo gå med dem resten af livet.

Man skal ofte forholde sig til mange ting omkring vielsesringe: Størrelse, tykkelse, design, og hvilken karat? Skal de være ensfarvede, eller prydes med flotte mønstre? Hvilken skrifttype skal navnene graveres med, og skal der en smuk diamant eller ædelsten i?

Der er næppe et brudepar, som ikke har brugt lang tid på at vælge vielsesringe, og de er en essentiel del af Jeres bryllupsdag, men også for fremtiden efter brylluppet. En dygtig bryllupsfotograf formår at få Jeres vielsesringe til at indgå i en kreativ og flot bryllupsserie, hvor alle ringens flotte detaljer og/eller enkelthed tydeligt vises på Jeres bryllupsbilleder.

Vielsesringenes historie

Det har været muligt at spore de første vielsesringe 4800 år tilbage. Vielsesringenes historie starter i Nordafrika, hvor Egypterne udviklede deres civilisation langs med Nilen. Denne flod bragte rigdom og liv til befolkningen, og langs dens bredder var der et frodigt liv. Siv og rør voksede sammen med planten Papyrus, som blev brugt til skrivemateriale, og disse siv og rør blev flettet til ringe og større armbånd. Ringen holdt dog ikke længe, og senere hen gik man over til ringe af læder, ben eller elfenben.

Ringe er cirkler og cirkler repræsenterede evighed for Egypterne. Der er ingen begyndelse og ingen ende, ligesom tid. Den vender tilbage til sig selv, ligesom livet, og ringen blev tilbedt i sin form som solen og månen. Man kan forestille sig hvordan disse ting blev kædet sammen med kærlighed, i håb om at ciklens egenskaber kunne fange kærligheden og deri fange evigheden.

Se mere om fotografering af bryllup i København her.

Vielsesringe
vielsesringe-fotografering