Vil du gerne være bryllupsfotograf? Så er der en del vigtige elementer du bør have styr på inden du kaster dig ud i det krævende og ikke mindst for brudeparret utrolig vigtige ansvar. Først og fremmest: Lær dit fag at kende. Bliv god til din fototeknik, så du sikrer dig selv at du ikke risikerer at stå i en situation hvor lys, vejrforhold etc kan gøre at du ikke levere varen på en given fotoopgave.

Læs en god artikel om emnet

Vil du gerne være bryllupsfotograf?

Den bedste måde at få noget omtale på

Som fotograf er det jo vigtigt at ens arbejde bliver set og man bliver hørt. Udover du selvfølgelig bør bygge en flot portfolio op, bør du også undersøge om du kan få nogle gæsteindlæg hos andre fotografer. Du kan eventuelt tilbyde at skrive en artikel om et emne, der minder om den bryllupsfotografs arbejde du kan lide. Samtidig er det også god skik at anbefale samme fotograf fra din egen hjemmeside.

Er du mere til lydbøger omkring fotografi?

Der findes mange internationale bryllupsfotografer, der tilbyder muligheden for gæsteindlæg på deres hjemmesider. Det er vi desværre ikke så gode til i Danmark. Her er fotograferne mere egoistiske med fokus på egen virksomhed. Jimmy Chan, er en dygtig fotograf ved Pixelicious, og han tilbyder muligheden for gæsteindlæg.

God artikel om billedernes størrelse og optimering

fotograf nørresundby

Du kan også få omtale ved at forære nogle billeder væk gratis

Idag er der rigtig mange der benytter sig af muligheden for at få noget trafik og opmærksomhed til deres hjemmesider ved at forære nogle billeder gratis væk. Billeder, der sikkert ligger i en skuffe eller på en harddisk hjemme ved dig selv og samler støv. Husk!! Giver du noget, får du som regel også noget igen. De mest populære steder hvor du kan uploade gratis billeder er:  Unsplash, Pexels og Pixabay. Læs også mere om fotografiet generelt på Fotoskolen. Du kan også lave gratis reklame for dig selv her på Photo listen.

Mere om god skik indenfor fotografiet

Bliv bedre fotograf ved at give og modtage fotokritik

Man bliver KUN en bedre fotograf hvis man kan tage imod fotokritik og med tiden når man bliver bedre, selv give noget. Der findes masser af spændende fotokritik sider på internettet, hvor man kan uploade billeder og derigennem modtage masser af god konstruktiv kritik. Desuden er disse sites vigtige for din SEO eller ranking i søgemaskinerne såsom Google, Bing og Yahoo. Der er nogle gode fotokritk sider vi selv har haft stor glæde af. Se nogle af siderne her:

God artikel om Foto hosting sider