Booking af bryllupsfotograf, hvad er vigtigt? Bryllupsfotograf skal bookes i god tid. I det her blogindlæg, vil jeg komme ind på hvorfor det er super vigtigt at booke din bryllupsfotograf i god tid. Samtidig vil jeg give dig en indikation om hvornår det er bedst for dig at booke din fotograf til dit bryllup.

I kan booke os som jeres fotograf her

Booking af bryllupsfotograf

Størstedelen af bryllupsfotografer bliver booket i januar

Halvdelen af fotografernes kalender bliver booket i januar. Det kan hænge sammen med at mange vælger at starte det nye år op ved at gå i gang med at planlægge brylluppet. Derudover passer det også med at det er et halvt år før sommer, der er den årstid hvor flest vælger at blive gift.

Størstedelen af bryllupsfotografer bliver booket i januar

Hvornår skal jeg booke fotografen

Højsæsonen for bryllupper er i sommeren, og specielt August og September er fotografernes kalendere booket helt op. En fotograf kan selvfølgelig ikke være to steder på en gang. Så har du set dig varm på en bestemt bryllupsfotograf, eller vil du bare gerne have en professionel fotograf.

En fotograf der forstår at det er dit livs bryllup, og det ikke kan laves om, der kan være usynlig og samtidig tage de helt rigtige billeder, på det helt rigtige tidspunkt fra den perfekte vinkel. Så skal du ikke vente med at booke din fotograf til sidste øjeblik.

Jeg vil typisk sige at man som minimum bør skal booke bryllupsfotografen et halvt år før brylluppet finder sted. Hvis du holder bryllup i sommerperioden, så er det vigtigt allerede at booke fotografen i løbet af Januar, hvis du vil sikre dig en professionel fotograf der har styr på det hele, så du ikke har nogen bekymringer under festen og i mange år efter kan sidde og nyde de fantastiske billeder fra jeres uforglemmelige dag.

Planlægning af bryllupsbilleder

Planlægning af bryllupsbilleder

Ved at være i god tid med bookingen, kan man også i ro og mag finde inspiration til hvordan i ønsker at få taget jeres bryllupsbilleder. Det er selvfølgelig også noget den valgte bryllupsfotograf måske har nogle ideer eller inputs til. Men som udgangspunkt er det en rigtig god ide, selv at have gjort sig nogle tanker.

Planlægning af bryllupsbilleder

Hvordan booker jeg en bryllupsfotograf?

Det er aldrig nemt at finde den perfekte bryllupsfotograf. Det kan hurtigt blive uoverskueligt og meget tidskrævende at finde den bryllupsfotograf der passer jer. Det har vi gjort nemt for jer. Forevigt er en erfaren bryllupsfotograf med mere end 300 bryllupfotograferinger under bæltet.

Skriv til os og indhent et godt tilbud på bryllupsbilleder. Når i har indhentet alle det ønskede tilbud og valgt os, som jeres fotograf, kan man booke bryllupsfotografen direkte fra siden. Det gør det både nemt, sjovt og super enkelt når du skal booke jeres bryllupsfotograf.

Hvordan booker jeg en bryllupsfotograf?

Hvad koster en bryllupsfotograf?

Pris på bryllupsfotograf. I har nok tænkt, hvad koster en bryllupsfotograf, da i lavede budget til jeres bryllup. Priser på bryllupsfotografer kan svinge meget. Typisk vil en dygtig bryllupsfotograf for en hel dag koste fra 8.000 kr. og helt op til 25-30.000 kr.

Hvad koster en bryllupsfotograf?

Som man siger hænger pris og kvalitet ofte sammen, men fortvivl ej. Vi garanterer jer KUN en dygtig bryllupsfotograf til et fornuftigt budget.

Læs artiklen : Spørgsmål til bryllupsfotograferne