Borgerlig vielse i København – Når I skal giftes, kan I enten blive viet i kirken, men I har også mulighed for at blive viet på rådhuset gennem en borgerlig vielse. Der er i dag mange, der ønsker en borgerlig vielse, hvor de efterfølgende holder en bryllupsfest for de nærmeste.

Før I kan holde en borgerlig vielse

Inden I kan indgå i en borgerlig vielse, er det nødvendigt at udfylde en ægteskabserklæring. Denne formular skal blot udfyldes og returneres til enten Københavns Kommune eller jeres egen kommune.

Efterfølgende vil I modtage en prøvelsesattest, som er gyldig i fire måneder. Det er jeres ansvar at finde en myndighed, der har beføjelse til at foretage vielsen. Det er vigtigt at være i god tid, da der kan være længere ventetid for at få godkendt og tilsendt prøvelsesattesten.

Når I skal vies af myndigheden på eller uden for rådhuset

Når I bliver viet af myndigheden, enten på eller uden for rådhuset, er det afgørende, at der er en tilstedeværende person, der kan bevidne jeres ægteskab. Hvis I ikke har eller ønsker at medbringe en personlig vidne, vil rådhuset gerne stille to embedsmænd til rådighed for at fungere som vidner under jeres bryllup.

Udover KBH er vi jo også fotografer på Sjælland

Såfremt I ønsker en borger vielse i København

Hvis I planlægger at blive gift i København, vil det stadig være en god idé at få taget nogle smukke bryllupsbilleder af en professionel bryllupsfotograf. Vi kan fange øjeblikke under selve vielsen samt ved rådhuset, både indendørs og udendørs. Samt følge jer til festen.

råd og inspiration

Udover fotografering kan vi også give jer råd og inspiration til, hvordan I kan få de perfekte bryllupsbilleder, der vil skabe minder for livet.

Selvfølgelig starter vi med at lytte til jeres ønsker og idéer, som vi så kombinerer med vores professionelle viden og ekspertise. I København er der et væld af muligheder for at skabe de perfekte omgivelser og rammer til at realisere jeres ønskede bryllupsbilleder, som I måske har gået og drømt om.