Borgerlig vielse i København – Når I skal giftes, kan I enten blive viet i kirken, men I har også mulighed for at blive viet på rådhuset gennem en borgerlig vielse. Der er i dag mange, der ønsker en borgerlig vielse, hvor de efterfølgende holder en bryllupsfest for de nærmeste.

Før I kan holde en borgerlig vielse

Før I kan holde en borgerlig vielse, er det vigtigt, at I udfylder en ægteskabserklæring, som I blandt andet kan gøre her – https://www.klxml.dk/KLB/Blanket/Gaelder/vi001.pdf. Denne blanket skal blot udfyldes og sendes retur til Københavns kommune eller jeres egen kommune.

Herefter får I en prøvelsesattest, som er gyldig i fire måneder. Her er det så op til jer at finde en myndighed, der har mulighed for at vie jer. Her er det vigtigt at være ude i god tid, da der kan forekomme en længere ekspeditionstid, for at kunne få godkendt og tilsendt denne prøvelsesattest.

Når I skal vies af myndigheden på eller uden for rådhuset

Når I skal vies af myndigheden på eller uden for rådhuset, er det vigtigt, at der er en person, som kan være vidne for jeres ægteskab. Hvis I ikke har eller ønsker et vidne, som I kender, vil rådhuset stille to embedsmænd til rådighed for at vidne jeres bryllup.

Udover KBH er vi jo også fotografer på Sjælland

Såfremt I ønsker en borger vielse i København

Såfremt I ønsker en borger vielse i København, er det stadig en fordel at få taget nogle fantastiske bryllupsbilleder af en erfaren bryllupsfotograf. Her kan der tages bryllupsbilleder under vielsen og på eller udenfor rådhuset, hvor vi følger jer videre til bryllupsfesten. Her kan vi naturligvis også hjælpe jer med vejledning og inspiration til, hvordan jeres bryllupsbilleder kan ende ud med at blive.

Vi tager naturligvis udgangspunkt i jeres ønsker og idéer, hvor vi kombinerer det med vores faglighed og ekspertise. Der findes et hav af muligheder i København for at skabe de omgivelser og rammer, for at I får de bryllupsbilleder, I har ønsket eller gået og drømt om.