Sønderbro Kirke Horsens

Bryllup Horsens – Denne gang gik turen til det hyggelige Horsens Østjylland, hvor en masse gode lokationer for et hyggeligt bryllup eksisterer. Vi fotograferede først vielse i Sønderbro Kirke. Sønderbro Kirke, lysets kirke, ligger i Horsens midtby, den er af nyere dato, indviet i 1971. Som man kan ane på billederne i karrusellen nedenfor, er kirken en arkitektonisk perle. Vi var med til at fotografere brud og brudgom under vielsen, og efter vielsen lavede vi stemningsbilleder ude foran Sønderbro Kirke. (bryllup Horsens).

Sønderbro Kirke Horsens

BRYLLUP PÅ HOTEL OPUS HORSENS

Skal I holde en af livets største fester, er Hotel Opus Horsens et rigtigt godt valg

Efter vielsen var, der bryllupsreception på det romantiske Hotel Opus i Horsens. Deres bryllupslokaler ligger med godt lys og romantisk i atmosfære. På Hotel Opus skærer brudeparret bryllupskagen for og sørger for kold champagne for bryllupsgæsterne. Efter receptionen tager fotografen brudeparret med ud omkring Hotel Opus og fotograferer de officielle bryllupsbilleder de smukke omgiveleser ved Horsens naturen.

I Restaurant Opus Horsens hersker respekten for råvaren. Køkkenchefen og hans dygtige stab handler gerne hos lokale producenter for at gøre vejen fra jord til bord så kort som muligt, men det vigtigste kriterium er, at råvarerne er af højeste kvalitet året rundt.

Efter bryllupsbillederne var taget, var vi med til selve festen på Hotel Opus. Et skønt bryllup Horsens. Din bryllupsfotograf Horsens.

Læs mere om bryllupsfotografering i Horsens her.

Hotel Opus
bryllup Hotel Opus