Bryllup Hotel Sixtus Middelfart samt vielse i Erritsø kirke

Bryllup Hotel Sixtus Middelfart på en smuk sommerdag i Juni. Vi var hyret til vores pakke B hvor vi starter med fotografering før under og efter vielsen. Denne gang hed kirken så Erritsø kirke.

Bryllup Hotel Sixtus Middelfart samt vielse i Erritsø kirke

Erritsø Kirke

Erritsø Kirke er beliggende i Erritsø, omkring 3 kilometer sydvest for Fredericia, indhyllet i smukke naturlige omgivelser. Den blev bygget i perioden 1898-1899 som erstatning for en ældre middelalderkirke fra 1200-tallet.

Denne kirke, der ligger i det maleriske trekantsområde, er et yndet sted for brudepar, der planlægger at blive gift i Fredericia eller i nærheden.

Billeder før, under og efter vielsen

Vi fotograferede brudgommen og de smukt klædte bryllupsgæster, der ankom til kirken før ceremonien begyndte. Da bruden ankom til Erritsø Kirke, fangede vi naturligvis også hendes ankomst, inden hun mødte sin kommende ægtefælle ved alteret.

Efter vielsen tog vi billeder af det nygifte par, der forlod kirken som mand og kone, og vi forevigede også mange stemningsbilleder udenfor, hvor gæsterne og familien fejrede parret og ønskede dem tillykke med den store dag.

Bryllup i Middelfart

Bryllup Hotel Sixtus Middelfart

Brudeparret valgte Hotel Sixtus Middelfart som stedet til deres bryllupsfest, og man kunne næppe forestille sig en bedre placering. Beliggende i det charmerende Middelfart og ved bredden af Fænøsund, tilbyder Sixtus Sinatur Hotel & Konference en udsigt, der er svær at overgå.

Her samlede brudeparret familie og venner til en aften fyldt med hygge, bryllupskage, forfriskende drinks og naturligvis en mindeværdig bryllupsfest med vals. Vi var til stede under hele receptionen og fangede smukke øjeblikke af både gæster og det strålende brudepar.

Bryllupskagen

Efter nydelsen af bryllupskagen gik vi i gang med at skabe de officielle bryllupsportrætter i de naturskønne omgivelser omkring hotellet. Derefter fulgte gæstebilleder, gruppefotos og til sidst det store kongefoto med alle gæsterne samlet.

Så var det tid for brudeparret og deres gæster at sætte sig til bords, og Hotel Sixtus Middelfart viste sig endnu engang som det perfekte sted for en uforglemmelig bryllupsfest.

Uanset om det drejer sig om festlokaler, selskabslokaler, restauranter eller mad ud af huset, leverer Hotel Sixtus Middelfart en førsteklasses oplevelse. Fra festlige arrangementer til bryllupper – dette hotel kan imødekomme ethvert behov.

Hotel Sixtus. Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart