Bryllup Hotel Sixtus Middelfart samt vielse i Erritsø kirke

Bryllup Hotel Sixtus Middelfart på en smuk sommerdag i Juni. Vi var hyret til vores pakke B hvor vi starter med fotografering før under og efter vielsen. Denne gang hed kirken så Erritsø kirke. Erritsø Kirke ligger i Erritsø ca. 3 km SV for Fredericia i smukke naturomgivelser. Erritsø kirke blev opført 1898-1899, hvor den afløste en ældre middelalderkirke fra 1200-tallet, en super romantisk kirke i trekantsområdet for brudepar, der skal giftes i Fredericia eller tæt på.

Vi lavede billeder af gommen og de mange fine bryllupsgæster, der kom til kirken inden vielsens begyndelse. Da bruden ankom til Erritsø Kirke, fangede vi selvfølgelig også hende inden hun gik op til sin kommende mand af kirkegulvet. Efter vielsen lavede vi billeder af parret, der gik ud af kirken som mand og kone og en masse stemningsbilleder udenfor kirken hvor gæsterne og familien ønskede parret tillykke med den store dag.

Middelfart bryllup på en smuk sommerdag i Juni
Erritsø kirke bryllup
gom ved Erritsø kirke
Fredericia bryllup
Erritsø kirke brud
brudebuket Erritsø kirke
gom og bestman Erritsø kirke
brud og gom Erritsø kirke
vielse i Erritsø kirke
gift i Erritsø kirke
vielse udenfor Erritsø kirke
lykønskning brudepar Erritsø kirke
bryllupsgæster Erritsø kirke
brudepar inde i Erritsø kirke
riskast bryllup Erritsø kirke
brudepar portræt Erritsø kirke
gæster bryllup Erritsø kirke
Erritsø skov brudepar
Bryllup Hotel Sixtus
Bryllup Hotel Sixtus Middelfart på en smuk sommerdag i Juni
bryllupskage Hotel Sixtus
Hotel Sixtus Middelfart
Hotel Sixtus Middelfart
sort hvid portrætter Bryllup Hotel Sixtus Middelfart
Sixtus Middelfart
Sixtus Middelfart
Bryllup Middelfart
brudepar Hotel Sixtus Middelfart
Bryllup Hotel Sixtus Middelfart

Bryllup Hotel Sixtus Middelfart

Hotel Sixtus Middelfart var lokationen brudeparret havde valgt for deres bryllupsfest. Kan et hotel have en bedre placering? I hyggelige Middelfart og helt ud til Fænøsund ligger Sixtus Sinatur Hotel & Konference med en udsigt, der nok ikke bliver meget bedre. Her havde brudeparret inviteret familie og venner til hygge, bryllupskage, flotte drinks og selvfølgelig bryllupsfest med bryllupsvals. Vi var med under hele receptionen og fangede en masse skønne stemingsbilleder af gæster og brudepar.

Efter bryllupskagen lavede vi de officielle bryllupsportrætter i naturen omkring hotellet. Efter billederne, lavede vi så gæstefotos, gruppefotos og til sidst det store kongefoto med alle gæsterne. Så gik parret og gæsterne til bords og Hotel Sixtus Middelfart var lokationen for en skøn bryllupsfest.

Festlokaler – selskabslokaler, forsamlingshuse, restauranter, hoteller, mad ud af huset, festarrangementer, festlokaler og selvfølgelig bryllup – Hotel Sixtus Middelfart kan det hele. 

Hotel Sixtus. Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart