Min kæreste friede d. 6/6-20 på vores 5 års dag. Vi er en sammenbragt familie og er h.h.v. 38 og 44 år. Vi er bosiddende i Viborg, Midtjylland. Vi er netop kun i opstartsfasen med bryllupsplanerne, men har da tænkt lidt tanker og undersøgt nogle af de ting, der kan være med til at give os en uforglemmelig dag.

Vi skal giftes d. 5/6-21. Vi har planer om et bryllup i vores have, men med vielsen i kirken. Vi vil holde en reception om eftermiddagen, hvor vi har en gæsteliste på ca. 130-140 mand. Om aftenen vil vi skære selskabet helt ind til benet, og der vil vi max kunne blive 30.

Burhan G

Vi har lavet en forespørgsel på Burhan G til at komme forbi receptionen om eftermiddagen. Det er dyrt, men vi har været til et utal af hans koncerter, og derfor har vi valgt, at holde det hjemme i haven med telt for at kunne få plads i budgettet til en intimkoncert med Burhan G..

Se vores bryllupsfoto galleri

Jeg har endnu ikke kigget på kjole, men har TP kjoler i tankerne, da de har fantastisk flotte kjoler til fornuftig pris. Min kæreste skal i et jakkesæt fra Shaping New Tomorrow. Vores 2 drenge på 13 og 16 skal selv have lov at finde et sæt tøj. De skal selvfølgelig deltage i vores store dag, men andre børn er ikke inviteret.

Se billeder af flotte selskabslokaler til bryllupper

Bryllup i haven

bryllupskage

Vi har endnu ikke kigget på bryllupskage, men har tænkt at der også skal være en stor fin bryllupskage til receptionen om eftermiddagen. Dette skal suppleres med en let tapas. Til aften skal det være buffet. Vi har i tankerne at få et tilbud fra Gastro Viborg, da de leverer fantastisk mad lavet fra bunden.

Vi har ikke haft de store planer for en bryllupsfotograf, da store dele af vores budget går til 1 times intimkoncert, så derfor ville det være fantastisk at vinde denne konkurrence, så vi kan få foreviget vores dag.

Følg med på vores Facebook side og se om i vinder