Selskabslokaler Jylland

Brug for flotte selskabslokaler Jylland? Går i med planer om at holde et bryllup et sted i Jylland? Så skal i først igang med at finde den perfekte lokation til dagen. En bryllupslokation afhænger selvfølgelig af jeres budget og jeres ønsker for et drømmebryllup. Men uanset hvad slags lokale i søger i Jylland, så findes der stort set alle slags lokaler til alle former for fester og pengepunge.

Find jeres festlokale Jylland

Herunder har vi lavet en oversigtsliste over nogle af de lokationer eller bryllupslokaler vi enten selv har lavet billeder ved. I jobbet, som bryllupsfotografer ser vi rigtig mange skønne steder og derfor kan vi godt anbefale nogle til kommende brudepar. Da vi ofte som fotografer til bryllup ser mange skønne selskabslokaler. Nogle steder ligger skønt placeret ud til enten vand, eller i en skov. Andre vil gerne holde deres bryllup ude på landet i en lade. Lige herunder finder i listen og de anbefalede selskabslokaler på Jylland.

Selskabslokaler Jylland

BENNIKSGAARD HOTEL

BENNIKSGAARD HOTEL

Sejrsvej 101, 6300 Gråsten

Benniksgaard Hotel ligger med udsigt over Flensborg Fjord. Det er oprindeligt en gammel slægtsgård hvis historie fører helt tilbage til 1393. Omgivelserne byder både på strand og marker. I hotellets have er der en lille romantisk bro. Sammen med det gamle bindingsværkshotel finder man her den perfekte kulisse til en bryllupsfest. Alt skal gå op i en større enhed og hotellet hjælper gerne til med alt fra blomster og musik til fotograf og præst/borgmester.

Hold bryllup i Odense i smukke og historiske selskabslokaler perfekt til jeres store dag.

DEN GAMLE GRÆNSEKRO

Koldingvej 51, 6070 Christiansfeld

Den Gamle Grænsekro ligger mellem Kolding og Haderslev i smukke landlige omgivelser. Til bryllupsfest kan der dækkes op med sølvtøj levende lys og friske dekorationer. Kroen har endvidere en terrasse som ligger idyllisk blandt marker og natur. Den Gamle Grænsekro er perfekt til et afslappet og romantisk bryllup. Med tilhørende hotel er der mulighed for at feste natten lang og gå til køjs på et af de mange værelser.

FAKKELGAARDEN

FAKKELGAARDEN

Fjordvejen 44, 6340 Kruså

Fakkelgaarden ligger placeret helt ud til Flensborg Fjord. Derfor har Fakkelgaardens store have med terrasse den skønneste udsigt over fjorden. En bryllupsfest kan arrangeres således at I tager imod jeres gæster og byder på en velkomstdrink mens I nyder udsigten på terrassen. Drømmer I om at blive viet under åben himmel så danner haven den optimale ramme for et udendørs bryllup med flot udsigt. Fakkelgaardens gourmetrestaurant ligger i to etager i det karakteristiske runde tårn. Stedet har både dygtige tjenere og dejlige lyse lokaler.

GRAM SLOT

GRAM SLOT

Slotsvej 54, 6510 Gram

På Gram Slot kan man holde bryllupsfest og få gode minder der varer resten af livet. Slottets smukke sale har alle en pragtfuld udsigt over slotssøen barokparken og den gamle avlsgård – Gramgård. Gram Slot er derfor ideelt til en bryllupsfest i fantastiske historiske rammer.Brudeparret kan tage imod gæsterne på den flotte trappe i slotsgården. Trappen fører direkte op til vestfløjens hall hvorfra der er adgang til alle slottets rum og faciliteter. Salene der er til rådighed til bryllupsfester er alle på 80 m2 og rummer 55 spisende gæster.Er der et større antal bryllupsgæster kan det lade sig gøre at holde selve festen i den smukke Herregårdsstald eller den majestætiske Holstenske Lade.

GAMMELRØJ HERREGÅRD

GAMMELRØJ HERREGÅRD

Østerskovvej 15, 6000 Kolding

Gammelrøj Herregård har en idyllisk placering midt i naturen samt historiske selskabslokaler med synlige bjælker ridderrustninger og gamle våben. Her kan man holde en bryllupsfest der er autentisk og kombinerer moderne gastronomi med historiske rammer. Et herregårdsbryllup på Gammelrøj giver muligheden for at holde et vaskeægte romantisk bryllup hvor I kan mærke historiens vingeslag – samtidig med at der bliver kræset for jer og jeres gæster med lækre og velsmagende retter fra et moderne køkken.

GØRDINGLUND HERREGÅRD

GØRDINGLUND HERREGÅRD

Hessellundvej 5, 6690 Gørding

Gørdinglund Herregård kan man holde bryllupsfest i idylliske omgivelser. Der er 2 hyggelige festsale at vælge mellem – en 300 m2 stor renoveret festsal og en lidt mindre festsal på 140 m2.Den store festsal kan rumme op til 150 personer kan deles op efter ønske ligger i forbindelse med hovedhuset og har plads til musik/band.Der er køkkenfaciliteter borde og stole til rådighed samt overnatningsmulighed for 38 personer i hyggelige værelser.Den lidt mindre festsal i gårdens fritliggende længe passer godt til 30-75 personer. Der er tilhørende køkken toiletter og en hyggelig kaffestue på 1. salen med udsigt over ådalen og haven. Den lejes uafhængigt fra gårdens yderligere bygninger med eller uden overnatning.

LINDHOLM HERREGÅRD

LINDHOLM HERREGÅRD

Knokbjerg 24, 6100 Haderslev

Lindholm Herregård ligger få km syd for Haderslev. Herregården er opført i år 1924 totalrenoveret i 2012 og Marstrupgård fra 1855 er nærmeste nabo. Lindholm Herregård er placeret på en parklignende grund på 15.000 m2. Lindholm Herregård giver optimale muligheder for en skøn bryllupsfest med sine i alt 750 herskabelige m2 fordelt over to etager. Herregården indeholder i alt 10 stk. dejligt indrettede dobbeltværelser der fordeler sig med 2 værelser i stueetagen og 8 værelser på 1. sal – alle med eget badeværelse.

SCHACKENBORG SLOTSKRO

SCHACKENBORG SLOTSKRO

Slotsgaden 42, 6270 Tønder

Schackenborg Slotskro ligger nær Møgeltønder på den smukke brostensbelagte slotsgade. Slotskroen er en hyggelig kgl. priviligeret kro fra 1687 med gourmetrestaurant. Der er højt til himlen mens marsk og hav samtidig er i nærheden når man er i Møgeltønder.I Schackenborg Slotskros smukke rejsestald med plankegulv og lysekroner er der mulighed for at holde bryllupsfest for selskaber på op til 100 personer. Endvidere er der charmerende lokaler til 20 30 eller 40 personer.

TYRSTRUP KRO

TYRSTRUP KRO

Tyrstrup Vestervej 6, 6070 Christiansfeld

Tyrstrup kro har en idyllisk beliggenhed ved mark og skov i den skønne natur omkring Christiansfeld. Kroen vil med glæde byde velkommen til bryllupsfest. Tyrstrup kro fremstår i dag med et køkken af international klasse og anvender kun de bedste af årstidens råvarer – altid friske og af høj kvalitet. Alt dette kombineret med de krav kroens værter stiller til sig selv er forudsætningen for en uforglemmelig oplevelse.

VOLLERUP KRO

VOLLERUP KRO

Huholt 19, 6400 Sønderborg

På Vollerup Kro er der lokaler til både de større og de mindre bryllupsfester. Biblioteket er indrettet i engelsk stil med gamle bøger Chesterfieldsofaer og trofæer. Jagtstuen er indrettet med flotte jagttrofæer en ridderrustning samt jagtmalerier. Krostuen og Gildesalen er ligeledes lyse og venlige med flotte udskæringer i loftet samt smukke malerier.Indtil 1930 lå Vollerup Kro på forbindelsesvejen til Skovby og Kegnæs. Kroen kan dateres tilbage til slutningen af 1700-tallet. I 1880 brændte krobygningen ned efter et lynnedslag. Derefter blev kroen genopført med det nuværende udseende. På gavlen står: Mathiesens Minde med årstallet 1880 ovenover.

bryllupskage Silkeborg

BREJNING FORSAMLINGSHUS

J. L. Varmingsvej 1, 7080 Børkop

Brejning forsamlingshus ejes af Vejle kommune og drives af Center For Beskyttet Beskæftigelse (CFBB) og Læringscentret i Brejning. Forsamlingshuset er beliggende lige over for Brejning kirke. Brejning forsamlingshus har plads til 150 personer. Hvis det kombineres med smuk oppyntning kan det danne rammerne for et dejligt bryllup.

CAFE HACK

CAFE HACK

Teatergaden 1, 8000 Aarhus

Her kan man holde bryllup midt i et eventyr – bogstavelig talt!Cafe Hacks samarbejde med Aarhus Teater giver en unik oplevelse i udsmykkede lokaler med højt til loftet. Der er gastronomisk mad af høj kvalitet og mulighed for at danse natten væk i drømmeland. Cafe Hack er det helt rigtige sted for et brudepar som leder efter dét der særlige ekstra.

TYRSTRUP KRO

DEN GAMLE BY – BENDTSENS PAKHUS

Viborgvej 2, 8000 Aarhus C

Flere af husene i Den Gamle By i Aarhus er egnet til bryllupsfest. Der er plads til mange gæster i det gamle pakhus fra omkring 1650 – nemlig 140 personer fordelt på 2 etager. Pakhuset ligger midt i Den Gamle By og bordopstillingen er fleksibel. Fælles for husene er at der kan dækkes op med hvide duge og servietter lys og enkle blomster lige som man er velkommen til at medbringe pynt hvis man har specielle ønsker. I Møntmestergården fra 1700-tallet findes de smukke lokaler Fugleloftsalen Kaminsalen og Gobelinsalen. Lyset kommer fra stearinlys på bordene og i lysekronerne da salene er uden el.

VOLLERUP KRO

FLADBRO KRO

Randersvej 75, 8920 Randers NV

For mange er brylluppet en af livets store fester – på Fladbro Kro er rammerne til den romantiske sjove og ”once in a lifetime” bryllupsfest. Lokalerne er egnet til op til 200 glade gæster der er mulighed for både udendørs aktiviteter og fest til den lyse morgen. Fladbro Kro har dygtigt og kompetent personale til at hjælpe fra start til slut og sikre at man kan nyde festen i fulde drag. Det er muligt at få foretaget vielsen i området omkring kroen f.eks. under et stort træ.

Bryllup Albertslund

GASTROMÉ

Viborgvej 2, 8000 Aarhus C

Gastromé er en intim og hyggelig aftenrestaurant med plads til 40 bryllupsgæster. Restauranten ligger i Latinerkvarteret i en af Aarhus’ ældste gader omgivet af byens brosten og baggårde. Restaurantens menuer afspejler årstiden ved havet skoven og restaurantens egen have.Inspirationskilden for Gastromé er havet og skoven samt restaurantens egen have på to tønder land blot 8 km fra restauranten. I haven dyrkes der urter rodfrugter bær æbler og andre årstidsbestemte usprøjtede afgrøder. Restaurant Gastromé har desuden egne bistader med bier der bidrager til at bestøve haven og producere honning til restauranten.

HARALDSKÆR

HARALDSKÆR

Skibetvej 140, 7100 Vejle

Haraldskær Sinatur er et topmoderne hotel med næsten 600 år på bagen.Man kan mærke historien i murene på Haraldskær Sinatur Hotel. Hotellet ligger midt i den naturskønne Vejle Ådal i en gennemrestaureret herregård der stammer helt tilbage fra 1434. At holde bryllupsfest på Haraldskær Sinatur er en sansemættet oplevelse hvor historie storslået natur og gastronomi fra øverste hylde konkurrerer om at gøre størst indtryk på jer og jeres gæster.

HAVEN VED HØJVANG

HAVEN VED HØJVANG

Kærbyvej 18, 8200 Aarhus

Haven ved Højvang er den ideelle ramme om en bryllupsfest. Her har man frie hænder. Alt det nødvendige udstyr indgår i lejen derudover medbringer man selv catering drikkelse og pynt. Overnatning kan ske i medbragte telte og campingvogne. Haven ved Højvang er et smukt lokale i skønne omgivelser.

HARALDSKÆR

HOSTRUP HOVEDGAARD

Hostrupvej 41, 7860 Spøttrup

På Hostrup Hovedgaard kan man holde et eventyrligt bryllup med overnatning på en gammel smukt renoveret herregård ved vandet – til meget overkommelige priser.Hovedgaarden tilbyder leje af lokaler til bryllupper med overnatning. Man kan leje hele stedet eller dele som beskrevet nedenfor. Hovedbygningen på Hostrup Hovedgaard og den tilhørende forpagterbolig har plads til op mod 100 gæster i festlokalerne og med overnatning i 22 dobbeltværelser.

HESTEHAVE

HESTHAVE

Åbakken 4, 7860 Spøttrup

Hesthave er et af Sallings største herresæder. Det daterer sig helt tilbage til 1750. Stedet har fra dengang til nu gennemgået en modernisering og fremstår i dag som et topmoderne luksus-feriedomicil. Dermed er Hesthave et oplagt sted til en fantastisk bryllupsfest.

HARALDSKÆR

HOTEL FJORDGAARDEN

Vester Kær 28, 6950 Ringkøbing

Med udsigt til Ringkøbing Fjord ligger Fjordgaarden i et smukt område. Atmosfæren er hyggelig – og man fornemmer straks roen fra den smukke natur som omgiver hotellet. Hotellet har de perfekte rammer til at holde bryllupsfest. Fjordgaardens køkken sammensætter festmenuen efter årstidens råvarer og naturligvis efter brudeparrets smag. Derudover står Fjordgaardens køkkenchef til rådighed med inspiration og vejledning.

HARLEV MØLLE

HARLEV MØLLE

Harlev Møllevej 7, 8462 Gl. Harlev

Harlev Mølle ligger tæt på det centrale Aarhus. Samtidig står Harlev Mølle fra 1733 meget smukt med en idyllisk beliggenhed i en skøn natur.To længer er indrettet til hyggelige festlokaler som er velegnet til bryllupsfest.Det ene lokale vender ud mod gårdspladsen og kan med fordel anvendes til reception og kaffe. Her kan man også nyde en stund ved cafébordene på gårdspladsen. Fra dette lokale går man via en hyggelig terrasse over i den store festsal hvor der er plads til 75 spisende gæster.I 2018 er køkkenet i den store festsal blevet renoveret ligeledes er den store sal renoveret så alt fremstår lyst og venligt.

HARRESØ KRO

HARRESØ KRO

Hærvejen 147, 7323 Give

I naturskønne omgivelser på Hærvejen mellem Jelling og Givskud finder man Harresø Kro & Motel som er velegnet til bryllupsfest. Kroen er anlagt i 1609 og anses for at være en af de ældste bevarede kroer langs hærvejen.OK-Fonden købte i sommeren 2017 Harresø Kro & Motel for at drive en socialøkonomisk virksomhed med det formål at skabe uddannelses- og arbejdspladser for psykisk sårbare.

bryllupsfoto

HOTEL GRENAA HAVLUND

Kystvej 1, 8500 Grenå

Hotel Grenaa Havlund kan danne en fin ramme om en bryllupsfest. Hotellet ligger 300 meter fra en af Danmarks bedste sandbadestrande – lige i kanten af en fantastisk plantage med gå- og løbestier, mountainbikeruter og ridestier. Hotellet sørger for alt fra friske blomster på flot dækkede borde til veltilberedt mad af friske råvarer.

bryllupsfoto grenå

HOTEL GUDENÅ

Vongevej 41, 7160 Tørring

Hotel Gudenå kan være det perfekte sted at holde bryllupsfest med efterfølgende overnatning. Hotellet ligger i hyggelige, landlige omgivelser i Tørring mellem Vejle og Horsens.

bryllupsfoto Ry

HOTEL KRONJYLLAND

Vestergade 53, 8900 Randers

Best Western Plus Hotel Kronjylland i Randers, er et skønt sted at holde bryllupsfest, fordi hotellet sørger for at give jer en unik gæsteoplevelse, godt værtsskab og nærværende gæsteomsorg.

vielsesringe Ry

HOTEL RY

Kyhnsvej 2, 8680 Ry

Hotel Ry er som skabt til en bryllupsfest. På hotellet er der plads til såvel store som små, da lokalerne er fleksible. De kan lægges sammen og huse op til 400 spisende gæster.

bryllupsfoto Jylland

HOTEL SKJERN

Bredgade 58, 6900 Skjern

Hotel Skjern står på pinde for at skabe en stemningsfyldt ramme om en stor begivenhed som en bryllupsfest. Hotellet tilbyder en bred vifte af muligheder og har mange års erfaring i at tilrettelægge bryllupper. Både traditionelle og utraditionelle menuer kan sammensættes med afsæt i gode, lokale og årstidsbestemte råvarer. På hotel Skjern er man endvidere lydhør over for særlige ønsker og ideer til arrangementet.

bryllupsfotos

HOTEL VEJLEFJORD

Sanatorievej 26, 7140 Stouby

Hotel Vejlefjord ligger omgivet af bøgeskov og med udsigt til fjorden. Det smukke hotel kaldes ofte ”Slottet i skoven.” Foruden skønne rammer til en bryllupsfest har hotellet en spaafdeling. Når de sidste gæster har lagt sig, og man sammen vågner op dagen derpå, er der rig mulighed for at gå i spaafdelingen hvor man kan blive forkælet på krop og i sjæl med stunder af stilhed, omsorg og pleje.

bryllupsfotografer

JUULSBORG

Møgeløvej 33, 8600 Silkeborg

Juulsborg er noget ganske særligt – et unikt sted midt i Silkeborgsøerne. Juulsborg er Danmarks måske smukkest beliggende lokale, som kan lejes til bryllupsfest. Der er 55 indendørs sovepladser samt køkken- og servicekapacitet til 100 personer. Endelig er det muligt at slå telt op udenfor.

KNUDHULE BADEHOTEL

KNUDHULE BADEHOTEL

Randersvej 88, 8680 Ry

Knudhule badehotel er velegnet til bryllupsfest, fordi det er smukt beliggende i det bakkede Søhøjland med direkte udgang til Knudsø og udsigt til Himmelbjerget.

bryllupsfotografi

KOK-OMEGA

Omega 14, 8382 Hinnerup

Den gamle krostue i Søften Forsamlingshus er sat i tip top stand og kan lejes til bryllupsfest. Ved stående receptioner er der plads til ca. 70 personer ved runde højborde eller barborde. Der kan være op til 28 spisende gæster ved de rustikke plankeborde. Endvidere kan der opstilles borde til i alt 39 personer.

bryllupsfotografer

KONGENSBRO KRO

Gl Kongevej 70, 8643 Silkeborg

Kongensbro kro har de perfekte rammer til en bryllupsfest. Kroens fine lokaler ligger ikke mere end et stenkast fra Gudenåen, og det giver mulighed for et fantastisk smukt og uforglemmeligt bryllup. Der bliver kræset for selskabet med første klasses service, og kroens køkken er altid i stand til at pirre smagsløgene med en kulinarisk oplevelse.
Naturens idylliske omgivelser vil helt sikkert ikke skuffe, og en bryllupsfest afholdt på Kongensbro Kro vil indeholde udsøgte retter såvel som et godt ophold.

bryllupsfotograferne

KP5

Kystpromenaden 5, 8000 Aarhus C

Restaurant KP5 ligger med udsigt til vand og skov. Den store træterrasse indbyder til en skøn dag med kik over den traditionelle lystbådehavn i de nye og moderne omgivelser på Aarhus Ø.
KP5 skaber de perfekte rammer til en bryllupsfest.

bryllupsfoto Ebeltoft

LANGHOFF & JUUL – EBELTOFT

Ndr. Strandvej 3, 8400 Ebeltoft

Der findes ikke mange dage, der er større end den dag, hvor man siger ja til hinanden og kærligheden. Med havet lige uden for døren og Mols Bjerge som bagtæppe, er Langhoff & Juul den mest romantiske kulisse. Der dækkes smukt op og bydes på alt det, man bedst kan lide. Udenfor på terrassen kan gæsterne nyde et glas bobler og den fantastiske solnedgang. Ilden i pejsen og bålstedet gør kun stemningen og atmosfæren endnu mere hyggelig. Når den sidste dans er danset, kan man gå til ro i én af de skønne suiter. Næste morgen vågner man op til svanerne, der ligger og vugger stille i bølgerne. Længe leve kærligheden!

bryllupsbillede

LANGHOFF & JUUL – AARHUS

Guldsmedgade 30, 8000 Aarhus C

Her er mulighed for at mødes med dem, man holder af. Over go’ mad. I omgivelser, der får skuldrene til at sænke sig. Snakken til at gå. Latteren til at løbe. Imens smagsløgene forkæles og sulten stilles. Af Klassikerne, Favoritterne eller De kreative. En menu der skifter med årstidens råvarer. Geniale rammer til en bryllupsfest.

bryllup

MØLLERUP GODS

Møllerupvej 26, 8410 Rønde

Skal bryllupsfesten være noget særligt, og kommer der mange gæster, så er Møllerups gamle, charmerende kørelade det helt rette sted. Her er der plads til flere hundrede mennesker til bryllup.

bryllups

NØRRE VOSBORG

Vembvej 35, 7570 Vemb

Nørre Vosborg har de perfekte rammer til en bryllupsfest. Der er smukke omgivelser og lækker mad, som gør festen til noget helt specielt. På Nørre Vosborg kan man holde alt fra små sammenkomster til de helt store selskaber.

brudebuketten

PARK13 – GLASSALEN

Randersvej 395, 8200 Aarhus

PARK13 – Danmarks Japanske Have er åben hele året for bryllupsfester.
Med vinduespartier i hele lokalet giver Glassalen mulighed for afholdelse af et arrangement placeret i unikke omgivelser. Lokalet er på 1000 m2 og kan rumme op til 450 ved spisning. I PARK13 udgør maden omdrejningspunktet for et vellykket arrangement. Gastronomien er af høj kvalitet til en spiselig pris, og menuerne sammensættes af sæsonens råvarer.

billeder bryllup

RESTAURANT DOMESTIC

Mejlgade 35B, 8000 Aarhus C

På restaurant Domestic i Aarhus, er der to hyggeligt indrettede selskabslokaler, der sikrer, at man kan nyde sin bryllupsfest i ro og mag. Samtidig får man en gastronomisk oplevelse med fokus på både lokale råvarer og grundigt kokkehåndværk.
I de to selskabslokaler Slyngelstuen og Orangeriet kan der henholdsvis være op til 20 og 70 personer, så mulighederne for en bryllupsfest er mange.

Bryllup Jylland

RESTAURANT MEJERIET

Bedervej 101, 8320 Mårslet

På Mejeriet kan man holde bryllup i smukke, grønne omgivelser tæt på Aarhus. Dagen kan starte udendørs med aperitif i parken, og den kan slutte med fest i de klassiske bygninger på Vilhelmsborg. Michelin-anbefalede Mejeriet tilbyder det madglade brudepar en fantastisk gourmetoplevelse.

bryllupsbilleder Jylland

RESTAURANT NO16

Europaplads 16, 8000 Aarhus C

Man kan holde et hipt og stilet bryllup midt i Aarhus på Restaurant NO16. Med mere end 15 års erfaring tilbyder Restaurant NO16 et gennemført arrangement til det moderne brudepar. Fra de rå og skarpt indrettede lokaler træder man direkte ud på den store tagterrasse, hvorfra man kan nyde panoramaudsigten over Aarhus havn og midtby.

mad til bryllup

RESTAURANT SLOTSSTALDEN

Tirsbækvej 135, 7120 Vejle

Restaurant Slotsstalden er velegnet til en bryllupsfest, da det er Vejles bedst beliggende restaurant ved Tirsbæk slot. Der er åben pejs i begge selskabslokaler. Restauranten har eget køkken med fastansatte kokke og laver maden fra bunden.

bryllups diadem

RESTAURANT SØGAARDEN

Søgårdvej 1, 7451 Sunds

På restaurant Søgaarden kan man holde bryllupsfest i smukke omgivelser ned til Sunds sø. Restauranten har mange års erfaring med bryllupsfester med høj service og præcision i fokus. Det er et øjeblik, som man altid vil huske, og derfor sætter restauranten alt ind på at give såvel brudeparret som gæsterne en romantisk og uforglemmelig festdag, hvor man ikke skal tænke på andet end at fejre brylluppet. Resten sørger restaurant Søgaarden for.

Bryllup på Slot

ROSENHOLM SLOT

Rosenholmvej 119 8543 Hornslet

Der er skønne rammer til en bryllupsfest på Rosenholm Slot. Velkomstdrinken kan nydes parken, i biblioteket eller i vinterstuen med de smukke lædertapeter. Ofte bliver brudeparret fotograferet lige efter vielsen, og imens bliver gæsterne vist rundt på renæssanceslottet, hvis de har lyst. Riddersalen bliver dækket op til gallamiddag med smukt service, sølvkandelabre og damaskduge. Større bryllupsselskaber kan også benytte parkens græsplæne til festtelte. Rosenholm Slots kok og hans dygtige medarbejdere står til rådighed med forslag til bryllupsmenu, dekorationer og vine.

brudens forberedelse

RYDHAVE SLOT

Holstebrovej 38, 7830 Vinderup

Bryllupsdagen kan blive unik, romantisk og stemningsfuld, hvis man holder bryllupsfest på Rydhave Slot i Vestjylland. Det vil være et bryllup i eventyrlige omgivelser, hvor man kan blive en del af den 700 år lange historie. En bryllupsfest er en helt særlig dag i livet. Den fortjener de smukkeste rammer, og Rydhave Slot gøre sit til, at man får en ægte slotsoplevelse. Dannebrog hejses, og der dækkes op i slottets smukke selskabslokaler, hvor der er plads til både festlige indslag og personlige taler. Rydhave Slot tilbyder bryllupspakker, der gør det nemt at planlægge den store dag. Endvidere er der mulighed for blot at vælge enkelte dele eller at leje selskabslokalerne og selv stå for det praktiske.

Bryllup på Slot

SABRO KRO

Viborgvej 780, 8471 Sabro

Sabro Kro er der gode muligheder for at holde bryllupsfest. Maden i de hyggelige festlokaler på Montra Hotel Sabro Kro nær Aarhus er et kapitel for sig. Kroen er et spisested, hvor der hæges om det lokale tilhørsforhold og de lokale leverandører i Østjylland. Derfor er der et indgående kendskab til, hvor råvarerne kommer fra. På Montra Hotel Sabro Kro går man op i, at der i køkkenet syltes, røges, bages, koges og steges af de bedste kokke, der sætter en ære i at forædle de gode råvarer til velsmagende mad af høj kvalitet. Man får følelsen af en ægte gourmetoplevelse, når man spiser på Montra Hotel Sabro Kro nær Aarhus.

bruden kravler i brudekjolen

SCANDIC BYGHOLM PARK

Schüttesvej 6, 8700 Horsens

Midt i grønne Bygholm Park i Horsens ligger Scandic Bygholm Park. Hotellet er en moderniseret herregård fra 1775, og fra det øjeblik, man ankommer til den brostensbelagte gårdsplads, fornemmer man den gamle herregårdsstemning. De flotte festlokaler i Horsens er smukt indrettet, og flere af dem har udsigt til den idylliske Bygholm Park. Det er de perfekte rammer til en bryllupsfest.

Sjette Frederiks Kro bryllupper

SJETTE FREDERIKS KRO

Salonvejen 1, 8240 Risskov

Sjette Frederiks Kros unikke beliggenhed i Riis skoven – et stenkast fra Aarhus centrum – byder på en fantastisk udsigt over Aarhus bugt. Kroens gennemførte stemning er den perfekte ramme til den ekstraordinære og mindeværdige bryllupsdag- og fest. Lykkelige brudepar er noget af det bedste, der findes. Sammen med brudeparret planlægges bryllupsfesten, som det ønskes. Sjette Frederiks Kro bidrager gerne med inspiration, kreative indspark og masser af gode idéer.

bryllupsbil

SJØRUPGAARD

Sjørupgårdvej 4, 8581 Nimtofte

Sjørupgaard er en nænsomt renoveret herregård midt i smuk natur på Djursland. Den perfekte ramme om en bryllupsfest. Sjørupgaard byder på en smuk festsal i den gamle lade, hovedhuset har gode fælles faciliteter og i længen er der ferielejligheder med eget køkken, bad og opholdsrum. Oveni det en stor, gammel have til fri leg – eller til vielse i det fri?

skarrildhus bryllup

SKARRILDHUS

Sdr Ommevej 4, 6933 Kibæk

Skarrildhus er et åndehul i den skønneste park og er dermed velegnet til en bryllupsfest. Lyset, stemningen og naturen gør Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference til et helt unikt sted. Den gamle herregård i den smukke park emmer af historie, og alene de mange skønne sanseindtryk er hele opholdet værd. Hotellet har en restaurant, hvor kokkene frister med lækre retter tilberedt af årstidens friske og helst økologiske råvarer.

brylluppet

SOPHIENDAL SLOTSHOTEL

Låsbyvej 82, 8660 Skanderborg

Sophiendal ligger i Veng lidt vest for Aarhus omgivet af skov, sø og marker. Klosterkirken fra år 1058 er landets ældste bygning. Riddersalen og parken er egnet til såvel vielse som bryllupsfest. Selskabslokalerne udlejes med eller uden betjening. I avlsgården er der indrettet gæstelejligheder.

bryllupsfotografering Aarhus

SOSTRUP SLOT

Maria Hjerte Engen 1. 8500 Grenaa

På Sostrup Slot & Kloster er der fantastiske lokaler til en bryllupsfest, hvad enten det er til 200 eller 20 gæster. Den storslåede Pyramidesal med frit udsyn til himlen eller de intime jagtstuer og saloner på Slottet, hvor man mærker historiens vingesus. Det er vigtigt at have tillid til det sted, der skal danne rammen om den store dag. Det er ikke nok med imponerende rammer og gode menuer.
Et godt samarbejde skabes i fællesskab. Gennem en unik dialog om arrangementet af festen skabes der tryghed, og festen bliver en succes.

bryllupsfotograferne

SPISELAUGET

Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

Restauranten er placeret i hjertet af Godsbanen. Det er et center for kunst og kultur i Aarhus. Restauranten råder over flere forskellige bryllupslokaler, som kan sætte rammen for den store dag. Lokalerne kan både egne sig til den intime fest for de nærmeste og til den helt store bryllupsfest, der varer til langt ud på natten. Hermed får man muligheden for at holde bryllupsfest i nogle anderledes og spændende omgivelser, som er med til at skabe en mindeværdig dag.

bryllupsfoto af parret

SVOSTRUP KRO

Svostrupvej 58, 8600 Silkeborg

På Svostrup Kro kan en bryllupsfest starte med champagne-sabling og bryllupskage i krohaven, som har direkte adgang til den rislende Gudenå. Man kan nyde den skønne festmiddag i ”Den gamle lade”, hvor nostalgi og romantik er nøgleordene. Derefter kan man danse til den lyse morgen i stearinlysenes skær og overnatte i kroens unikke værelser. Gæsterne behøver dermed ikke bekymre sig om hjemturen før dagen efter.

Thorstedlund Hotel & Konferencecenter

THORSTEDLUND

Præstevænget 40, 7400 Herning

I den hyggelige restaurant er der plads til 26 spisende gæster, og i festlokalerne kan der dækkes op til henholdsvis 40 og 80 spisende gæster. Holder man bryllupsfest på Hotel Thorstedlund, er alle priser inkl. lokale, servering og opdækning med lys, servietter og dekorationer. Hotel Thorstedlund gør alt, for at festen bliver en succes.

bryllup Aarhus

TURBINEHALLEN

Kalkværksvej 12, 8000 Aarhus

Den perfekte bryllupsfest er den største dag i ens liv, og den skal gerne opleves i en lokation med smukke, unikke rammer. Med mere end 15 års erfaring kan Turbinehallen være en sparringspartner, der giver muligheden for at fokusere på at være de perfekte værter og give alle tilstedeværende den uforglemmelige dag, som et bryllup skal være. Bryllup er en af de mest lykkelige begivenheder i livet. Der er mange ting, der er med til at gøre dagen vellykket og til den succes, som et bryllup fortjener. Hos nogle par er det de unikke omgivelser ved valget af en speciel bryllupslokation, den rette bordopstilling med pynt, som matcher brudeparrets stil og ikke mindst valget af mad og drikke, hvor Turbinehallens kokke sørger for en gastronomisk oplevelse. 

bryllup Aarhus Varna

VARNA PALÆET

Ørneredevej 3, 8000 Aarhus

Varna tilbyder smukke rammer til en bryllupsfest. Man kan blive guidet med planlægningen, når man vælger at holde bryllupsfest på Varna palæet.
Varna har stor erfaring, man kan trække på, da der årligt afvikles en række forskellige selskaber.

bryllupsfotografer Jylland

VESTERMØLLE

Oddervej 80, 8660 Skanderborg

Vestermølle har de perfekte omgivelser til at danne rammen om en bryllupsfest. Her, på nordsiden af Skanderborg Sø, blev der i starten af 1900-tallet holdt årlige sommerforlystelser, som byens bedre borgerskab ankom til med bådfart. Ønsker man at blive viet under åben himmel på Vestermølle, kan hele den grønne have reserveres hertil. Ønsker man et kirkebryllup, har man muligheden for at blive sejlet hertil fra Skanderborg. Det er ret romantisk, siges det. Vestermølles chefkok sammensætter en menu specielt til bryllupsfesten. Maden henter sin inspiration i det nordiske køkken, hvor årstidens friske råvarer er omdrejningspunktet. Retterne har et stringent og alligevel farvestrålende udseende, der appellerer til både øjet og ganen.