Heldagsbryllup på Fyn. Denne gang et Bryllup i Odense ZOO. Vi har haft mange sjove og anerledes foto-shoot igennem vores 10 år i bryllupsbranchen. Men ingen så anerledes og på samme tid så hyggeligt, som dette bryllup i hjertet af Odense, midt imellem eksotiske dyr og flotte kulisser i Odense Zoo.

Læs mere om bryllup på Fyn

Vi blev hyret til at følge brudeparret fra vielse til brudevals på en flot og klar September måned.

 Bryllup - Odense ZOO
Flotte bryllupslokaler i Odense i skønne omgivelser
de helt rigtige bryllupslokaler
Bryllup med udsigt over savannen i Odense Zoo
bryllupsfotograf odense
bryllupsfotograf fyn
Fotograf bryllup pris Fyn
Fotograf bryllup pris Fyn
Lade bryllup Fyn
vielsesringe odense
Lille romantisk bryllup
Billigt bryllup Fyn
Udendørs bryllup Fyn
Bryllupslokaler i Odense på fyn
Bryllup på fyn/odense :) - Bryllupsforberedelser ...
Vi tilbyder bryllupslokale på Fyn, i hjertet af Odense
Bryllupshjemmeside
Billeder og video all-inclusive
 fotografering af bryllupper Odense
Billeder af bryllup odense
Flotte bryllupslokaler i Odense i skønne omgivelser
 Photography - bryllupsfotograf
Unikke bryllupsfoto

Bryllup med udsigt over savannen i Odense Zoo

Et bryllup med udsigt over savannen lyder næsten for godt til at være sandt i et land som Danmark. Men ikke mindre end det er lige præcis hvad man kan forvente hvis man holder bryllupsfesten imellem dyrene i Odense Zoo. Vi startede dagen med at fotografere Gommen der tog i mod gæsterne og en brud der trådte ind i hjertet af Zoo anført af sin mor til brøl af løver og nysgerrige giraffer.

Læs også: Fotograf til bryllup i Odense

En rådmand fik brudeparrets store ja foran eksotiske dyr og bryllupsgæsterne hvorefter vi gik igang med at lave de officielle bryllupsportrætter af brudeparret.

Læs mere om vores bryllupspakker Fyn her

Bryllupsfotografering i Odense

Som bryllupsfotografer har vi har efterhånden lavet en del kreativ Bryllupsfotografering i Odense. Byen tilbyder en masse gode muligheder for anerledes og spændende bryllupsbilleder. Uanset om man er til rå og urban billeder ved Brandts Klædefabrik. De mere romantiske og historiske billeder ved H.C Andersens hus eller i naturen og skoven, så kan det hele findes tæt på Odense.

Se flotte selskabslokaler her

Skal i giftes i Odense og mangler i en professionel bryllupsfotograf til opgaven? Så skriv til os og få en uforpligtende bryllupsfotograf pris hos os.

Odense Zoo har taget bryllupper til sig og har her igennem skabt en ny indtægtskilde til at bevare dyrene i deres zoologiske have. Vi takker brudeparret for tilliden og er glade for at måtte have været med på deres store dag.