Vi skal giftes i start maj, og har valgt at holde vores bryllup på et smukt natursted ude i skoven. Da der er lidt wow-effekt over stedet, har vi valgt at holde det nøjagtige sted som en overraskelse for vores gæster. De vil blive transporteret i bus fra København til lokationen, og vil derfor ikke på forhånd vide hvor det er. 

Vi ønskede et uformelt setup i smukke rammer for vores ca. 70 gæster, og en fed fest som folk vil huske. 
Brylluppet bliver derfor en fredag eftermiddag. Vielsen finder sted kl 17.00 på vielsesplatformen som er tilknyttet restauranten. Den er bygget på et nedfaldent træ hen over en sø i skoven, og er utrolig smuk. Vi håber at vejret holder, men ellers må vi og gæsterne gribe en paraply. Heldigvis danner træerne i skoven også et tag over platformen, som skulle tage det værste regn.

Vigtigt for bruden og gommen

Selve vielsen er meget vigtig for både bruden og gommen, og vi ønskede noget smukt og helt unikt. Vi har vores egen præst med som kender os godt, og holder en smuk og personlig vielsestale. Derudover vil vi afsige løfter, og en sanger vil synge 3-4 klassiske engelske sange.

Stil altid spørgsmål til din bryllupsfotograf

skræddersyet brudekjole

Bruden vil bære en skræddersyet brudekjole som stadig er i proces, og gommen et mørkeblåt jakkesæt. Vielsen tager ca 45. min. Efter lykønskningerne vil der være en kort reception på en times tid på terrassen foran restauranten, mens bruden og gommen får taget bryllupsbilleder i de smukke rammer ved søen i skoven. Der er blandt andet en smuk hvid bro, og en gynge foran søen, samt nogle smukke marker bagved restauranten.

Bryllupsmiddag og fest

Vi går til bords kl 19.00, og vil holde middagen kort og mere uformel. Vi begrænser derfor talerne til nærmeste familie. Gæsterne vil sidde ved runde borde på 8-10 personer, og bordplanen bliver essentiel for at skabe en god stemning. 
Kl 23.00 vil der blive danset brudevals. Hvis vejret tillader det, vil dette blive på terrassen under åben himmel, omgivet af lyskæder. Derefter går dj’en på og baren åbner.

Da vi ønsker en vild fest har vi hyret en dj som også spiller på saxofon og laver et helt vildt lysshow, samt en tidligere danmarksmester i cocktails til at lave drinks til gæsterne. Festen slutter kl 3.00, hvorefter gæsterne bliver kørt i bus hjem til København.

Læs mere på Facebook og se med hvem der vinder