Mange brudepar tror de skal betale tøjet til brudepigerne og brudesvendene

Spar ved at vælge brudepiger og brudesvende der har selv har råd til festtøjet. Mange brudepar tror de skal betale tøjet til brudepigerne og brudesvendene men du bør ikke være nødt til at give mere end en gave til dine brudepiger og brudesvende som tak.

Professionel bryllupsfotograf til bryllup i Skørping. Med en bryllupsfotograf fra forevigt.dk er du helt sikker på at få de skønne og stemningsfyldte billeder fra Jeres bryllup. Book en bryllupsfotograf fra forevigt.dk nu. Professionel bryllupsfotograf til bryllup i Skørping.

Forhåbentlig har I en idé om hvilke voksne I vil have som brudepige og forlover, så nu er det tid til at vælge de børn, der skal agere brudepiger og brudesvende.

Alt hvad der har med bryllupper at gøre involvere som regel omkostninger fra økonomiske til følelsesmæssige. Når du lever din udvælgelse, så tænk på hvad du forventer fra dine bryllupsmedhjælpere og hvad dine potentielle kandidater har råd til før det bliver et sidste-øjebliks-problem!

Se vores kreative bryllupsfotos her.

vielse roskilde rådhus

Du kan have brudepiger og brudesvende for under 50 kr. hver!

Når de fleste tænker på hjælperne til et bryllup, inklusiv brude piger og brude svende, så tænker de fleste også på hvor stor en ære det er at få lov til at være en del af noget så specielt. Men hvor det er en ære, så er det også et stort ansvar! Brudepiger og brudesvende har forventninger de måske ikke tænker over når du spørger om de vil være en del af dit bryllupsteam. Gør dem dine forventninger klart når du vælger brudepiger og brudesvende og du undgår så forvirring og modvilje.

Læs mere om bryllup lige her.

bryllup med overnatning sjælland | Bryllupsfoto, Bryllupsideer

Når bruden overvejer hvem hun vil have som sine brudepiger

Når bruden overvejer hvem hun vil have som sine brudepiger, bør hun tænke på hvem der har råd til tøjet og hvem der er ansvarlig nok til at klare det ansvar det følger med opgaven. For eksempel om brudepigerne er gamle nok til at kunne overholde aftaler samt opføre sig pænt ved brylluppet og være sammen med de andre gæster.

En brudepige (eller hendes forældre) skal også selv kunne betale for kjolen, skoene og det pynt som du, bruden, vælger ud. I modsat fald ender brudeparret let med at bruge 5.000 kr. på brudepigekjoler, sko, tilbehør osv.

De samme ting skal der tages hensyn til når gommen vælger brudesvende. Ansvaret og det økonomiske aspekt er meget vigtige faktorer når du vælger de børn, I vil have med som “hjælpere”.

Læs vores indlæg om bryllupsplanlægning her.

I Vejle dominerer slotte og herregårde landskabet

Hvis penge er et problem

Hvis penge er et problem for alle, så overvej om der er noget du kan ændre så alle for mulighed for at være med. Herrerne i bryllupsteamet kan have deres egne habitter på. Brudepigerne kan alle være klædt i den samme farve så de matcher brudens bryllupsfarver. Måske kan pigerne købe den samme billige og enkle type kjole. Der er mange måder at komme omkring det hvis man genre vil have alt med i sit bryllup!

Du behøver slet ikke at have brudepiger og brudesvende overhovedet

Du behøver slet ikke at have brudepiger og brudesvende overhovedet, hvis du ikke synes nogen er kvalificerede nok til jobbet eller hvis du bare holder et lille bryllup. De er ikke obligatoriske! Hvad du end vælger, så vær sikker på du træffer gode valg så, ultimativt, alt ansvaret som dit bryllupsteam skulle tage sig af, ikke falder tilbage på dig selv!

Spar ved at vælge brudepiger og brudesvende der har selv har råd til festtøjet

Endelig behøver man ikke frygte sin brudepigekjole! Mangen en brudepige er mellemfornøjet blevet stoppet i en kort satineret brudepigekjole. Oftest i en farve som oftest passede noget bedre til pomponer og indbydelser end til den stakkels brudepiges hårfarve eller teint. Det kan selvfølgelig fortsat hænde med den nye brudepigekjole trend.

Skal du holde Salt & Pepper bryllup med sort og hvidt farvetema? Er dit tema stribet eller prikket? Overfør ideen til dine brudepigers kjoler og vælg et mønster frem for en helfarve. F.eks. elegante brede striber eller frække prikker.

Her er en sød idé til et forårs- eller sommerbryllup. Vælg forskellige skønne florlette blomstrede brudepigekjoler i sarte nuancer. Jeg synes, at det giver et rigtig kært og feminint udtryk

Vælg pasteller som din pallette, fremfor 2-3 temafarver. Og lad dine brudepiger vælge den pastelfarve der klæder dem bedst, så får alle lov at være sit smukkeste til brylluppet. (Det er jo så her, du bare lige skal styre det, så ikke alle vælger den samme pastelfarve.

Omgiv dig i dit smukke hvide med funklende skønne brudepiger i perler eller pailetter. Super lækkert til bryllup i Gatsby eller 20’erne stemning og her skønne eksempler på smukke brudepigekjoler, når man ikke har et markant farvetema.

Trends med individualitet og smukt udført. Ikke alene er stof og snit forskelligt, men brudepigekjolernes farver er en lækker palette af forskellige “nude” nuancer, fremfor samme ene farve eller nuance. De ens brudepigeblomster holder sammen på stilen og efterlader ingen tvivl om, hvem brudepigerne er.

Det her er cool og modigt og virkelig vellykket! Smukke brudepiger i skønne kjoler, som de med garanti kan bruge igen til en fest. Temaet er jordfarver, og kjolerne er alle udført forskelligt. Bemærk dog, at jordfarvepaletten begrænser sig til 4 farver/nuancer, som er grunden til at ideen holder og det ikke bliver rodet. Hver kjole har 2 farver og den fælles pallette binder gruppen sammen.

Hjem » blog » Spar ved at vælge brudepiger og brudesvende der har selv har råd til festtøjet